2777
2789
عنوان

رنگ کردن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 74 پست
شما انسان رو بالاتر از بقیه موجودات میبینین؟ اگر اره من حرفی ندارم عقیده شما اینه و احترام میزارمولی ...

جان؟ من با شما هم نظر بودم دوباره پیاممو بخونید متوجه میشید 

ایشالا ک خیره

بحث نمیکنم ولی از ته ته ته دلم میخام ی گربه بودم اصلا ی سگ ولگرد هار هم بودم بخدا راضیم ب والله راضی ...

وقتی خودتون به سگ و گربه ها و بقیه حیونا اهمیت نمیدین دلتون هم میخواد بجاشون باشین؟! عجیبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا؟

انسان بودن هزار بدبختی و گرفتاری داره 

تازشم این دنیا تموم بشه اصلش اون دنیاس ک شروع میشه 

و منی ک تو این دنیا بدبخت و اون دنیا بدبخت حداقل اگ ی سگ بدبخت بودم توی این دنیا بدبخت بودم اون دنیایی دیگه نبود برام ولی انسانم متاسفانه

آقا هستم
انسان بودن هزار بدبختی و گرفتاری داره تازشم این دنیا تموم بشه اصلش اون دنیاس ک شروع میشه و منی ک تو ...

نمیدونم واقعا ولی بیخیال اون دنیا شو فکر کن وجود نداره چون ما مطمعن نیستیم ک دنیای بعدیم باشه از این زندگیت لذت ببر برو دنبال هدفت علاقت کار کن برای خودت خرج کن

نمیدونم واقعا ولی بیخیال اون دنیا شو فکر کن وجود نداره چون ما مطمعن نیستیم ک دنیای بعدیم باشه از این ...

بهم بگو کشوری ب نام ایران وجود نداره و همش افسانه هست و زبانی ب نام زبان فارسی وجود نداره باورش برام اسان تره تا اینکه بگم العیاذ بالله اون دنیا وجود نداره

آقا هستم
بهم بگو کشوری ب نام ایران وجود نداره و همش افسانه هست و زبانی ب نام زبان فارسی وجود نداره باورش برام ...

پس مذهبی هستی

خب باشه بگو ببینم از کجا انقد مطمعنی دنیای دیگه ای به نام بهشت و جهنم وجود داره؟! 

حالا واسه چی میخوای اون زبون بسته رو رنگ کنی چه فرقی داره چه رنگی باشه 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕