2777
2789

۲۱ سالمه و واقعا نتونستم کسی رو دوست داشته باشم حس بدیه خیلی چون ضربه دیدم الانم میدونم یکی روم کراشه و بچه خوب و معقولیه ولی میترسم اگه باهاش برم تو رابطه تغیر کنه برا همین دوری البته شرایطمون به هم نمیخوره و خب کلا نمیشه

یکی دیگه هم هست ینی شنیدم بچه خوبیه و خانواده داره و خوشم میاد ازش ولی واقعا ترسم از اینه نزدیک تر بشیم و ببینم اونی نیست که فکرش رو میکردم

آدمی نیستم که خیلی معیار های آرمانی داشته باشم ولی خب

مثلا معیار هام اینه که 

خانواده دار باشه و احترام بزاره

کار و تلاش بکنه

هدف داشته باشه

به خواهر و مادرش احترام بزاره

متعهد باشه

متعهد باشه

متعهد باشه

متعهد باشه

متعهد باشه

تعهد خیلی برام مهمه

البته که این معیار ها باید دو طرفه باشه

من نمیگم دیر شده برا ازدواج ولی کاش حداقل عاشق میشدم🥲😂

با این معیار های منم که هرگز

...

عشق مگه معیار داره؟من مثلا عاشق یکی بودم شبیه چک برگشتی بود

عشق واقعی منظورمه...

و اینکه من که نمیتونم همینجوری یکیو انتخاب کنم و عاشقش بشم باید یه حداقل هایی رو داشته باشه

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق واقعی منظورمه...و اینکه من که نمیتونم همینجوری یکیو انتخاب کنم و عاشقش بشم باید یه حداقل هایی رو ...

اینکه عاشق شدن نیست عزیزم

عاشق شدن به وقتیه که دیگه میبینی یهویی دل باختی رفته پی گارش

درستهولی حس حال عاشق شدن به بی منطق بودن ادمیزادهبی منطق بی عقل میشد هرجور میخادبشد بشد ولی دوسش دار ...

هعی میدونی منظورم از عشق چیه

همونجوری که بابام به حرفام گوش میده اون گوش بده 

یا اونجوری که بابام من رو همونجوری که هستم دوست داره دوست داشته باشه

هعی یا همونجوری که بابام به یه دختر دیگه فکر نمیکنه اون تا وقتی با منه به من فکر کنه

البته اینا متقابله هاااا منم باید همونجوری باشم

همه اش دارم میگم اگه اینجوری نباشه من چه نیازی به یه مرد دیگه دارم بابام و خانواده ام هستن من یکیو میخوام که مثه خانواده باشه برام مثه خانواده باشم براش بتونم باهاش به فکر خانواده و آینده باشم.

...