2777
2789
عنوان

مرگ کودکان توسط والدین

237 بازدید | 10 پست

چگونه والدین مضطرب باعث مرگ فرزند خود می‌شوند!

وقتی والدی به فرزندش مُدام استرس و اضطراب وارد می‌کنه یعنی در مقابل هر خطایی چشم غره میره، ایراد می‌گیره و تذکر میده(حالا اگه این بچه زیر شش سال باشه که دیگه بدتر) دمادم باعث ترشح هورمون کورتیزول در بچه میشه که ترشح زیاد این هورمون در طولانی مدت باعث مرگ سلول‌های مغزی میشه.

حالا هی به خودت بگو یه لحظه عصبانی شدم، خودش رفت رو اعصابم و خدا بگم چکار کنه همسرم رو که اعصاب برام نذاشته و از این داستان‌ها...

راهش هم یه چیزه؛

۱. تحت هیچ شرایطی سر بچه داد نزنید.

۲. از تنبیه کردن‌های الکی بپرهیزید.

۳. ناسزا گفتن و تهدید رو کنار بگذارید.

۴. تلاش کنید راه‌های آرام سازی و آرامش ذهن رو یاد بگیرید.

۵. لجبازی بچه‌ها برا جلب توجه است و بیشتر احساس کمبود محبت از جانب والدین، این‌ها رو برطرف کنید.

۶. ساکت شدن بچه بعد از جیغ شما به معنای نتیجه گرفتن و گوش کردن او نیست، از استرس فراوان ساکت شده

۷. با خودتون صحبت کنید من نمی‌خوام در مقابل رفتار اشتباه فرزندم کنترل اعصابم رو از دست بدم، خیلی تاثیر داره.

۸. به تک تک رفتارهای بچه توجه نکنید.

۹. تلقین اشتباه نکنید، هی به خودتون نگید چکار کنم من یه خورده حساسم.

۱۰. بچه‌ها مرض ندارن که اذیت کنند، یا دارن دنیای اطراف خودشون رو کشف می‌کنند ولو به چشم شما با رفتار اشتباه یا از سر بی‌حوصلگی دارن برا خودشون ایجاد سرگرمی می‌کنند. پاسخ هیچ کدام جیغ و فریاد و از کوره در رفتن نیست!

✍اینو گفتم بزارم واسه مامانایی ک بی حوصلن یا دائم تهدیدو تنبیه میکنن فک میکنن کاره خوبیه.

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من این کارو میکردم خاک تو سرم .الهی بمیرم .باز مرسی که گفتی

دیگه دعواش نکنید ممنونم ازتون❤️

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
من خیلی بد سرش داد میکشم خدا منو ببخشه ولی اصلا دست خودم نیست خیلی عصبیم

تکنیکای کنترل خشمو یاد بگیر عزیزم

من بچم هرکاری بخواد انجام میدم بقیه میگن اشتباه میکنی ۱۸ماهشه

نه عزیزم خوب کاری میکنی اینجوری بهش عزت نفس میدی احساس مهم بودن بهش میدی بعد وقتی بزرگ بشه مامانش میشه رفیق صمیمیش که میشه محرم رازش ..گوش ب حرف بقیه نده

خیالتو راحت کنم نه لوس میشه نه بد میشه کار خوبی میکنی.

نه عزیزم خوب کاری میکنی اینجوری بهش عزت نفس میدی احساس مهم بودن بهش میدی بعد وقتی بزرگ بشه مامانش می ...

آره طفلک لوس نیست چون من به حرفش گوش میدم اونم به حرف من گوش میده نه بابا گوش نمیدم خودمون بچگی نکردیم حداقل بچمون بچگی کنه