2777
2789
عنوان

شما به جای من بودین چیکار میکردین؟

410 بازدید | 32 پست

دو ساله عقدم.با نامزدم یه هفته پیش دعوام شده شدید.هر چی بین ما بود و نبودُ به خواهراش که ۴ تا هستن.به مادرش گفته.حتی شوهر خواهراش هم فهمیدن!!! آبرو نزاشته برام.یعنی هر حرف خصوصی،راز،سِر،داشتم گفته.به دروغ گفته من بهش چاقو زدم!!!در حالی که دستش مونده بود محل کارش زیر دستگاه.به دروغ گفته نصف شبا من سوار ماشینا میشم میرم دور میزنم!!!در حالی که یه بار ساعت ۸ شب با آژانس رفتم خونه ی خواهرم اونم با آژانس.اونا همه بهم دارن تهمت میزنن.دارم دق میکنم.دوست دارم بمیره راحت بشم.مامانش دقم داده.خواهرش همه جارو پر کرده.آخه چررااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور ادما مریضن تا دیر نشده جدا شو ..تا کی میخای خودتو ب اینا ثابت کنی ..مرد دهن بین ب درد ننش میخورخ

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
کلا هر چی تو این دو سال اتفاق افتاده بودو براشون تعریف کرده.اون الان شهر دیگه مشغول بکاره.از خانوادش ...

معلوم الان وقت زن گرفتنش نبوده وبچه س 

خودت میتونی مشکلاتت راحل کن چرامیری همه راخبردارمیکنی

یک نفررامیشناختم میخاستن طلاق بگیرن همه میگفتن دختره یکی دیگه رامیخادبخاطرهمین میخادطلاق بگیره اماباورتون میشه پسره ومادرشوهره آبروشانبردن وفقط گفتن تفاهم نداشتن چون خداشناس بودن نه اینکه الکی تهمت بزنن