2777
2789
عنوان

شما به جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 32 پست
شما که دیشب تاپیک زدی گلم.معلومه فکرت مشغوله.اینجا که قوم شوهر نمیان عزیزم.بع یه بزرگتری که هردو قبو ...

زنگ میزنن در اوج وقاحت همه چی بهم میگن.کار از مشاور گذشته.فقط دلم میحاد نابود بشن نامردا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به احتمال زیاد مواد مصرف میکنه.چیزی ازش ندیدی 

نه مواد مصرف نمیکنه.ولی اون شب که دعوامون شد مشروب خورده بود.جالب اینجاس قبولم نمیکنه خورده.کلا عادتشه یه کاری میکنه بعدمیزنه زیر همه چی

از كجا فهميدي رفته ب خانوادش اينا رو گفته

خواهرش به خودم گفت.حتی به خواهرمم کامل گفته بود.جاریم زنگ زد گفت.وقتی تمام حرفهاییی که بین ما رد و بدل شده بودو از دهن اینو اون میشنیدم اشکم درمیومد

خواهرش به خودم گفت.حتی به خواهرمم کامل گفته بود.جاریم زنگ زد گفت.وقتی تمام حرفهاییی که بین ما رد و ب ...

اگه تحت تاثير مواد دارو يا مشروب بوده ك نبايد مصرف كنه 

ك ميگيد مشروب استفاده كرده خب زده ب سرش رفته گفته

اما اگه تحت تاثير اينا نباشه ك سخت ميتوني دوباره بهش اعتماد كني

ك ميگي انگار پشيمون هم نيست

مثلا چي گفته

اونا از خوذشون نميگن مطمئني شوهرت رفته گفته؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

قيدشو بزن يه جا و سريع!

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
اگه تحت تاثير مواد دارو يا مشروب بوده ك نبايد مصرف كنه  ك ميگيد مشروب استفاده كرده خب زده ب سر ...

اره خودش قبول کرده که گفته.میگه حقت بود باید آبروتو میبرم حالت بیاد سرجاش!!!خواهر و مادرشم آتیش بیارن هی شعله های دعوارو زیاد میکنن

اره خودش قبول کرده که گفته.میگه حقت بود باید آبروتو میبرم حالت بیاد سرجاش!!!خواهر و مادرشم آتیش بیار ...

يكي بود همينجوري بود تو جوونياش تا دعواشون ميشد ز ميزد ب اين و اون ميگفت موضوع دعواشون رو 😬

بيچاره زنه مجبور بود كوتاه بياد دعوا نكنه اصلا

سالها گذشت مرد سرش ب سنگ خورد ي بار ب زنش كفته بود من عجب ادمي بودم اينكارو ميكردم 

خودش نميدونسته فازش چي بوده😀

الان يادم ب اين بنده خدا اومد

اشتباهشو فهميد اما خيلي ديرررر وقتي ك ديگه بچه ش بزرگ شده بود

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اره خودش قبول کرده که گفته.میگه حقت بود باید آبروتو میبرم حالت بیاد سرجاش!!!خواهر و مادرشم آتیش بیار ...

باهم ديگه خيلي كل كل و لجبازي دارين؟ و تلافي؟