دو ساله عقدم.با نامزدم یه هفته پیش دعوام شده شدید.هر چی بین ما بود و نبودُ به خواهراش که ۴ تا هستن.به مادرش گفته.حتی شوهر خواهراش هم فهمیدن!!! آبرو نزاشته برام.یعنی هر حرف خصوصی،راز،سِر،داشتم گفته.به دروغ گفته من بهش چاقو زدم!!!در حالی که دستش مونده بود محل کارش زیر دستگاه.به دروغ گفته نصف شبا من سوار ماشینا میشم میرم دور میزنم!!!در حالی که یه بار ساعت ۸ شب با آژانس رفتم خونه ی خواهرم اونم با آژانس.اونا همه بهم دارن تهمت میزنن.دارم دق میکنم.دوست دارم بمیره راحت بشم.مامانش دقم داده.خواهرش همه جارو پر کرده.آخه چررااااا
وقتی میگن زن و شوهر بهم محرم هستند یعنی در همه چی حتی در رازداری. حتی اگر حرفهای راست هم رفته بود به خانوادش گفته بود بازم به درد نمیخورد چه برسه به این که دروغم ساخته. مرد نامحرم به درد نمیخوره. یک عمر باید همه چی رو ازش پنهون کنی نره بذاره کف دست این و اون.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.