2777
2789
عنوان

دلم گرفته

100 بازدید | 5 پست

شوهرم آماده باشه زنگ زده بهم که بگم بابام بیاد دنبالت ببره خونه خواهرم از اونجا که من خواهر شوهرم دوست دارم گفتم باشه اما پدر شوهرم اومد دنبالم رفتیم خونه خواهر شوهرم ده دقیقه نشستیم که پدر شوهرم گفت بلند شین بریم منم که دوست نداشتم برم خونه مادر شوهرم اینا ولی دیگه مجبور بودم الان 

خونشونم پدرشوهرم سرش تو گوشیه و زده به اخبار مادرشوهرمم که دعا میخونه ای کاش خونمون میموندم باز خونه خودمون تلویزیون نگاه میکردم اینجام ک اینترنت خیلی ضعیفه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدام بود تنها بودم اینجا خیلی موذبم خیلی  الان خونه خودمون بودم داشتم تی وی میدیدم

منم خونه مادرشوهر راحت نیستم.الان خونه خودت بودی با لباس آزاد جلو تی وی دراز کشیده بودی با خیال راحت تی وی میدیدی

منم خونه مادرشوهر راحت نیستم.الان خونه خودت بودی با لباس آزاد جلو تی وی دراز کشیده بودی با خیال راحت ...

آره واقعا دارم دق میکنم دلم برا شوهرم یذره شده