2777
2789

حیپای قبل بارداری فاطمه ابادی،  دوره اثر انگشت خدا زهرا عباسی، نسخه دوماهه طب سنتی. 

من بااینا نتیجه گرفتم.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اقدام نکردم ولی خیلی میترسم تنبلی هم دارم آخع

از دکتر بپرس البته ولی قرص گل مغربی+ویتامین e به صورت منظم  مصرف کن عالیه ورزش کن 

از اضطراب و استرس دوری کن 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

والا یک سال همه کار کردیم دقیقا وقت ساعتی که خدا خواست باردار شدم

که دکترا میگفتن دیر اومدی تخمک نداریم و این حرفا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیدونم چرا تو این چن سال هی مطب میزنن جمع میکنن؟ بعد دیگه انگار باهم نیستن این دو نفر

یکبار مطب زدن و. جمع کردن. 

مدام درحال مطب زدن نیستن. 

شما باعلم شون پیش برو چیکار به حواشی داری!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

راهکار طب سنتی بهت دادن؟

بله

یکبار مطب زدن و. جمع کردن. مدام درحال مطب زدن نیستن. شما باعلم شون پیش برو چیکار به حواشی داری!؟

یه بار کرج نو زدن

ی بار رفتن یه مطب گنده تو تهران زدن دو سال پیش اینا

خب ینی کارشون نمیگیره که جمع میکنن!

بعدشم این زهرا عباسی همش میگه عسل بکنید تو واژن 🤣

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

والا یک سال همه کار کردیم دقیقا وقت ساعتی که خدا خواست باردار شدمکه دکترا میگفتن دیر اومدی تخمک ندار ...

آخی به سلامتی خداروشکر که باردار شدید برای منم دعا کن سر وقتش حامله شم