2777
2789
بدون هیچ ذوق و شوقی فقط میگذره فرقی با دیروز نداره میدونم که فردا هم‌باز اینجوریه دیگه هیچ چی حال نم ...

نمیترسی از اینکه زندگی رو همینجوری ترک کنی؟ مثلا یهو وسط همین روزمرگی و بی ذوقی از دنیا بری؟

من خیلی میترسم خیلیی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم اینجوری باشم.دلم میخواد زندگی کنم آخه مگه چقدر قراره عمر کنم🥲 ولی انگار بلد نیستم، انگار ...

بشین بنویس. کارایی که حالتو خوب میکنه. مثلا باشگاه پیاده روی بازار و خرید فیلم کتاب موزیک. هرکاری که حالتو خوب میکنه انجام بده. روزاتو پر کن. چاره ای نیست باید حالمونو خوب کنیم 🥹

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نمیترسی از اینکه زندگی رو همینجوری ترک کنی؟ مثلا یهو وسط همین روزمرگی و بی ذوقی از دنیا بری؟من خیلی ...

کتاب کتابخانه نیمه شب رو بخون حالتو کمی بهتر میکنه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞