2777
2789
عنوان

شما بودین برای همچین مادرشوهری دیگه کاری میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست

۱-چرا این همه اونجا وایستادی احترامی برات نمیمونه یک هفته چ خبره....

۲_ اصلا تو چرا باید خونه یکی دیگه آشپزی کنی؟

۳_ جواب سوالت مشخصه...باید بهت بر بخوره و ناراحت شی و دیگه غدا نپزی اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغنش زیاده یا کمه.نمکش زیاده یا کمه.من فلان چیز به این غذا نمیزنم چرا زدی.برنجت شفتست.برنجت زندست.ز ...

مادر شوهره دیگه،بایدیه جا نشون بده کرمشو

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
منم مادر شوهرم ایراد میگیره هر وعده اینقدر به شوهرم میگفتم چی درست کنم ایراد نگیره اینو چکار کنم اون ...

بنظر من عروس نباید خونه مادر شوهر کار کنه فقط در حد یک کمک مختصر بزای طرف شستن کافیه 

من زمان عقد خونه مادر شوهرم جوگیر میشدم جاروبرقی میداد بهم میگفت خونرو تمیز کن/ب محض جارو کشیدن من ک کل خونه رو گرفتم...جارو رو ازم میگرفت میگفت خونه تمیز نشده و خودش دوباره کل خونه رو جارو می‌کشید 

الیته اون زمان بچه بودم خوب و بد رو نمی‌فهمیدم

ممنونم عزیزم منم همیشه تحمل میکنم چیزی بهش نمیگم ولی امروز ناراحت شدم گفتم اینجا بگم‌ببینم حق دارم ی ...

منم خودم بدم میاد یکی الکی ایراد بگیره

بخاطر همین براش انجام نمیدم که بفهمه وظیفم نیست و لطفم رو میرسونه

شما هم یه کار دیگه بکن و نزدیک آشپزخونه و آشپزی براش نشو

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
بنظر من عروس نباید خونه مادر شوهر کار کنه فقط در حد یک کمک مختصر بزای طرف شستن کافیه من زمان عقد خون ...

مادر شوهر من خیلی کار داره تو روستای گاو داره دوسدارم میرم کمک حالش باشم 

۱-چرا این همه اونجا وایستادی احترامی برات نمیمونه یک هفته چ خبره....۲_ اصلا تو چرا باید خونه یکی دیگ ...

مدل زندگیشون همینه عزیزم پسراش همشون راه دورن و توقع دارن سالی ده سبار یه هفته ای پیششون باشن جاریامم همینن اوایل سعی کردم نمونم ولی داشتن کارم به طلاق میکشوندن دیگه مجبور شدم کنار بیام.چی بگم تو روستا زندگی میکنن گاو و کشاورزی دارن کارشون زیاده منم میگم کمک باشم یه غذا بپزم که اونم‌اینه.تصمیم گرفتم دیگه خونش آشپزی نکنم بزارم خودش بپزه منم ظرف شستن و کارای دیگه کمک بدم

بنظر من عروس نباید خونه مادر شوهر کار کنه فقط در حد یک کمک مختصر بزای طرف شستن کافیه من زمان عقد خون ...

من زمان عقد خونه شون نرفتم دو بار دعوتم کردن هر دوبار گوسفند کشتن جلوم که رفتم خونه شون 

مادر شوهر من خیلی کار داره تو روستای گاو داره دوسدارم میرم کمک حالش باشم

اینا هم گاو و کشاورزی دارن کارشون زیاده من وقتی میام سعی میکنم کمک کنم  ولی خوب به جای تشکر ایراد میگیره

مدل زندگیشون همینه عزیزم پسراش همشون راه دورن و توقع دارن سالی ده سبار یه هفته ای پیششون باشن جاریام ...

اره توی کارهای دیگع کمک کن 

اگر گفت فلان غدا رو برای شام بپز بگو مادرجان اگر میشه خودتون بپزید فکر کنم دستپخت من سلیقه شما نیست

من زمان عقد خونه شون نرفتم دو بار دعوتم کردن هر دوبار گوسفند کشتن جلوم که رفتم خونه شون

چقدر خوب به نظرم این چیزا خیلی به شوهر آدمم ربط داره که پشت زنش باشه بهش عزت بده ولی شوهر من همش پیگه ولش کن تو حساسی