2777
2789
عنوان

درد بعد از عمل دیسک کمر

237 بازدید | 44 پست

بچه ها من چند بار تاپیک زدم نگرانم ا ماه عمل کردم اشتباه کردم کفش زیرش نرم بود پوشیدم کمرم درد شدید گرفته نکنه چیزی شده 3روز می‌کنه به پام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم طبیعیه از من که بدتر نبودی من پلاتین خورده من تا شش ماه درد داشتم بمرور خوب شدم

آره منم همین میگم من که پلاتین ندارم نباید میشد دکترم همینو گفت نگران نباش ولی من یک دکتر ویزیت آنلاین پرسیدم منم ترسوند گفت ام ار ای بده شاید عود کرده بعد این مدت درد نباید داشته باشی بازم ممنون عزیزم یکم خیالم راحت کردی 

آره منم همین میگم من که پلاتین ندارم نباید میشد دکترم همینو گفت نگران نباش ولی من یک دکتر ویزیت آنلا ...

نه نه عیب ندارع خوب میشی فقط مراعات بکن خیلی چون سال اول حساس تره خاطرت جمع خوب میشی بعدشم اگه از دکتر خودت کاملا مطمئنی دیگه نگرانی ندارع ولی خب پیش دکترخودت حتما برو‌ یک جلسه بگو درد دارم تا راهنماییت کنه 

نه نه عیب ندارع خوب میشی فقط مراعات بکن خیلی چون سال اول حساس تره خاطرت جمع خوب میشی بعدشم اگه از دک ...

ممنون عزیزم ایشالا که همینجوری حتما انقد که اذیت شدم همش استرس واقعا نه جونشو دارم نه پولشو ایشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزم

[QUOTE=394040532]خوب میشی ولی میدونم که چه سخته [/QUOایشالا  عزیزم آره واقعا تو خوب درک می‌کنی مال شما سختتر بوده ولی آخرش من نفهمیدم یکی پروتز میذارن یکی پلاتین یکی مسه من هیچی خیلیا میگن بهتر نذاشت بعضیا میگن یچیزی میذارن بهتره ولی خدارو شکر شما خوب شدید