2777
2789
عنوان

کی شکلات صبحانه درست کرده

792 بازدید | 29 پست

سلام دوستان عزیزم

من عاشق شکلات صبحانه هستم

یکی دوبار از بیرون خریدم حالا جز قیمت بالاش، واقعا نمیدونم چطوری و با چه روغنی درست میشه 

سوالی که ازتون دارم اینه که دستور تهیه امتحان شده دارین؟

توی گوگل نگاه کردم یک مدل شیر داشت یک مدل نداشت

یا مثلا خامه یکی داشت یکی نه

همینطور فندق و گردو و...

برای همین واقعا گیج شدم. اگه راهنماییم کنین براتون صلوات میفرستم عزیزانم💝💕💓

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو یوتیوب فیلمشو ببینشکلاتای فرمند خیلی خوب و با کیفیته ها

یعنی اون یوتیوب ها خوب میشن؟

راستش من از آپارات نگاه کردم که هرکدوم دستور متفاوتی داشتن

درست میگی فرمند خوبه

اما من که عاشقشم برام خیلی گرون در میاد درحالی که اصلا چیز خاصی نداره. با ۷۰ ۸۰ هزارتومن میشه یک کیلو درست کرد.

زندگی دانشجویی و هزار دردسر 😬

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

شکلات صبحانه با شیر کلا چجوری شیر نداشته من قبلنا درست کردم اون مغزیجاتشم دوست داشتی میریزی من با شیر شکر پودر کاکائو کره وانیل درست میکردم فقط نباید شیر بجوشه وقل قل کنه با حرارت کم باید غلیظ شه ومدام هم بزنی 

شکلات صبحانه با شیر کلا چجوری شیر نداشته من قبلنا درست کردم اون مغزیجاتشم دوست داشتی میریزی من با شی ...

ممنون عزیزم

آخه من که درست نکردم. توی یک ویدیو نمیدونم آب ریخت و خامه

برای همین گیج شدم 😂😂

اما مواد اولیه تو رو یادداشت میکنم

دستور دقیق رو خودم در میارم . دستوری که مواد تو رو داشته باشه

یعنی اون یوتیوب ها خوب میشن؟راستش من از آپارات نگاه کردم که هرکدوم دستور متفاوتی داشتندرست میگی فرمن ...

ببین یک کیلو گیریم درست کنی موندگاریش چقدره خبر داری مثلا بمونه مزه اش تغییر نکنه

اقلا بازاری رو امروز میخوره درشو میبندی میذاری یه هفته بعد دوباره میخوری نه خراب شده نه طعمش تغییر کرده

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

برن اینستا یا یوتویوب فیلماش هست.

تو قبلا درست کردی؟

میدونی من عادتی دارم که اگه یک دستور غذایی رو امتحان کنم و خوب نشه، دیگه درستش نمیکنم ☹️

برای همین میخوام خوب شه

ببین یک کیلو گیریم درست کنی موندگاریش چقدره خبر داری مثلا بمونه مزه اش تغییر نکنهاقلا بازاری رو امرو ...

درست میگی 🙃

پاشم برم فرمند بخرم 😬

ممنون عزیزمآخه من که درست نکردم. توی یک ویدیو نمیدونم آب ریخت و خامهبرای همین گیج شدم 😂😂اما مواد ا ...

شکر وپودر کاکائو قشنگ مخلوط کن بعد به شیرت اضافه کن هم بزن بذار رو حرارت تا غلیظ شه وقتی به غلظت دلخواهت رسید کره رو اضافه کن اخر کاری یه کوچولو وانیل بزن و مغزایی که میخای 😁

آخییییی منم همینم برای همین ریسک نمیکنم

تو خیلی مهربونی ها 💓😍