2777
2789
عنوان

کی شکلات صبحانه درست کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 29 پست
شکر وپودر کاکائو قشنگ مخلوط کن بعد به شیرت اضافه کن هم بزن بذار رو حرارت تا غلیظ شه وقتی به غلظت دلخ ...

عزیزم شما درست میکردین چقدر ماندگاری داشت؟ البته خب در یخچال

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
مرسی ♥️♥️♥️♥️ خوشگله

میدونی اینقدر همه چیز گرونه که پول اصلی خونه باید برای نیازهای اساسی مون خرج شه

برای قسط و قرض ها. خوراک و پوشاک و درمان ها. و شاید یک تفریح خیلی کوچیک خانوادگی

دیگه پول زیادی برای این چیزای فانتزی که نور امید برای تحمل این روزهای سخت هست باقی نمیمونه

البته شاید شما وضع مالیتون خوبه الحمدالله

اما ما باید میلی متری حرکت کنیم. 

برای این خوراکی های فانتزی هم باید کم خرج ترین راه رو پیدا کرد. اگرنه حذف میشن🥲

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما درست میکردین چقدر ماندگاری داشت؟ البته خب در یخچال

من برا شوهرم که عشق شکلاته درست میکردم اونم به هفته نکشیده تمومش میکرد ولی خب چون انقد قراره رو حرارت باش تا غلیظ شه حجمش خیییییلی کم میشه زود تموم میشه 

من برا شوهرم که عشق شکلاته درست میکردم اونم به هفته نکشیده تمومش میکرد ولی خب چون انقد قراره رو حرار ...

ممنون گلم

برای حال خوبت ده تا صلوات در این روز عید مهمونت میکنم

انشاالله همیشه شاد باشین 😍

میدونی اینقدر همه چیز گرونه که پول اصلی خونه باید برای نیازهای اساسی مون خرج شهبرای قسط و قرض ها. خو ...

کام آن منم همینم عزیزم

شاید باورت نشه یادم نمیاد کی شکلات صبحانه خریدم

چی بشه هوس کنم خامه شکلاتی از این کوچولو ها بخرم بعد میدونی بخرم شکلات صبحانه رو خوردنش برام عذاب وجدانه که وای جوش نزنم وای مقاومت انسولینم بدتر نشه زهر مارم میشه در کل خوردنش و تموم کردنش طول میکشه و به چشم نمیاد 

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

کام آن منم همینم عزیزمشاید باورت نشه یادم نمیاد کی شکلات صبحانه خریدمچی بشه هوس کنم خامه شکلاتی از ا ...

مگه دیابت داری؟

چند سالته حدودا؟ 

ببخشید دوست نداری نگو. چون ناراحت شدم پرسیدم

نه دیابت نیست مقاومت انسولینه ۱۹ سالمه

یک کاری بگم انجام میدی؟

یا حداقل تحقیق میکنی دربارش؟

دوست ندارم این ناخوشی توی بدنت باشه اخه 🥲

بفرما عزیزم

عزیزم اینایی که میگم اصلااااا تبلیغ الکی نیست
چون خودم امتحان کردم خدمتت میگم
من توی یک پیج توی اینستاگرام دیدم یک آقایی میاد میگه کف پاهاتون رو حنا بذارین
یعنی هر دو هفته یکبار سه تا شب تا صبح کف پاتون حنا بذارین بعد پلاستیک بکشین و جوراب پاتون کنین تا صبح

برای درست کردنش هم عصر حنا رو با آب جوش مخلوط کن و آخر شب که دستشویی رفتی و مسواک زدی و لازم نیست بلند شی، بزن. چون راه رفتن با پای حنا زده یکم سخته.

برای تاثیر بیشتر اندازه دوتا نخود حنا خیس خورده هم داخل ناف بذار. اما اینو لازم نیست پلاستیک بکشی. خودش خشک میشه. البته اگه می‌ترسی لباست کثیف شه، چسب پانسمان بزن که حنا خشک شه.
صبح که بلند شدی پاها و داخل ناف رو بشور.

پیجشون توی اینستا هم اینه
همه چیز رو خودت ببین بعد انجام بده. به خصوص هایلایت حنا رو.
Davood_amin.satva
سوالات تخصصی تر رو بپرسی جواب میده.
ولی من کمر درد داشتم
مامانم عصب دستش درد میکرد، روی دستش بستم
بابام پسوریازیس داشت
همه خوب خوب شدیم

میدونی نهایتش اینه که خوب نمیشی. اما حنای پا و داخل ناف برات ضرری هم نداره. دوست دارم از دارو خلاص شی.

عزیزم اینایی که میگم اصلااااا تبلیغ الکی نیستچون خودم امتحان کردم خدمتت میگممن توی یک پیج توی اینستا ...

حتما امتحانش میکنم

خیلی دارویی نیست یه متفورمینه

بیشتر رعایت کردنه

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

حتما امتحانش میکنمخیلی دارویی نیست یه متفورمینهبیشتر رعایت کردنه

خب بازم چی میشه اگه از همینم راحت شی؟ 

حتما پیج رو توی اینستاگرام دنبال کن. 

برات ده تا صلوات میفرستم. 💓

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪