2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

76 بازدید | 3 پست

دوستانی که جنین شون رشد نداشته یا براثر ایست قلبی سقط شده بگید لطفا دلیلش چی بوده؟

بعداز۱۳ سال معجزه شد.خیلی سال بود که فکر بچه دار شدن و از سرمون بیرون کرده بودیم و زندگیمونو میکردیم.اما بعداز این همه سال بیخیالی و ناباروری باورم نمیشددوماهه عقب انداختم رفتم سونو(۱۴۰۳/۰۹/۲۶) گفت ۸ هفته هستی و سالمه.نگم براتون ک چ روزی بودوچه ذوقی کردیم.یک ماه بعدش لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت عادیه دوروز بعدش کیسه ابم پاره شدوجنین سه ماهم سقط شد(۱۴۰۳/۱۰/۲۷)😭اخه چرااین اتفاق افتاد😭من ک بیخالش شده بودم حالابااین غم و دردسنگین چ کنم😭 دعاکنیدخدابه زودی بارداری موفق وسالم قسمتم کنه دیگ صبرم تموم شده ودارم دیوونه میشم😭

خداوند بچه سالم بهت عنایت کنه نگران نباش منم بچه اولم سقط شد تو اوایل ماه چهارم و بعدش نازایی گرفتم وافسردگی شدید وخیلی داغون بودم الان دوتا گل دختر دوقلو دارم کنارمن امیدتو از دست نده درکت میکنم اتفاق تلخی بوده ولی پیش میاد برای من هیچ دلیلی نداشت 

نظرشمام محترمه

خداوند بچه سالم بهت عنایت کنه نگران نباش منم بچه اولم سقط شد تو اوایل ماه چهارم و بعدش نازایی گرفتم ...

خداروشکر.الهی خدا نگهدارشون باشه.ممنون از دلگرمی که بهم دادید🌺

بعداز۱۳ سال معجزه شد.خیلی سال بود که فکر بچه دار شدن و از سرمون بیرون کرده بودیم و زندگیمونو میکردیم.اما بعداز این همه سال بیخیالی و ناباروری باورم نمیشددوماهه عقب انداختم رفتم سونو(۱۴۰۳/۰۹/۲۶) گفت ۸ هفته هستی و سالمه.نگم براتون ک چ روزی بودوچه ذوقی کردیم.یک ماه بعدش لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت عادیه دوروز بعدش کیسه ابم پاره شدوجنین سه ماهم سقط شد(۱۴۰۳/۱۰/۲۷)😭اخه چرااین اتفاق افتاد😭من ک بیخالش شده بودم حالابااین غم و دردسنگین چ کنم😭 دعاکنیدخدابه زودی بارداری موفق وسالم قسمتم کنه دیگ صبرم تموم شده ودارم دیوونه میشم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر.الهی خدا نگهدارشون باشه.ممنون از دلگرمی که بهم دادید🌺

فدات شم گلم منم فکرشو نمیکردم که بچه دارشم چون دکترها هم بهم گفتم تو کار زیاد داری و مشکلاتت زیاده سنمم بالا بود ولی از مهربانی خدا غافل بودن خدا دوتا از گلهای بهشت و به من امانت داد انشالله برای شما هم معجزه میشه خدا بسیارمهربان برای همه بندگانش 

نظرشمام محترمه