آدمای زیادی هستن که حرف مفت میزنن ولی اگه قرار باشه با هر حرفی دلت بلرزه پس باید همون وضعیتو( خونه همسرت با هر شرایطی) تحمل کنی...
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید مامانت داره قضاوت میکنه اون دختر رو و در آینده که شما طلاق گرفتی میفهمه چقدر برای اون دختره سخت بوده
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
توی شهر شوهرم اینا ،هر زنی که طلاق بگیره با اینکه خیلی شوهر به درد نخورشوتحمل کرده بوده، پشت سرش میگن حتما دوست پسر داشته و خیانت کرده شوهرشو پسند نکرده گفته طلاقمیخوام😐
اگه دور و اطرافتون این چیزا هنوز عیب باشه اول و آخر حرف میزنن کمترینش اینه بگن دختره بساز نبود تو فکر نجات زندگی خودت باش عزیزم دو روز بعد بحث جدید پیدا میکنن
توی شهر شوهرم اینا ،هر زنی که طلاق بگیره با اینکه خیلی شوهر به درد نخورشوتحمل کرده بوده، پشت سرش می ...
من از هر مردی که طلاق داده اینو شنیدم
همشون از دم میگفتن زنمون خوب نبود و خیانت میکرد
خیلی بی ناموس شدن
ولی دیگه همه فهمیدن این تهمتا فیکه
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
میترسم از این قضاوت مامانم منم به همین مورد قضاوت بشم
طلا که پاکه چه منتش به خاکه
هیچ بنی بشری نمیتونه آبروی تورو ببره نگران نباش
میدونه چقدر سخته قطعا ؛ نمیدونم چرا دهن به قضاوت باز کرده!!
متاسفانه همه همینن
همه راجب یه اتفاقی حرف میزنن و قضاوت میکنن طرف رو درحالی که خودشون جای اون شخص بودن معلوم نبود چکار میکردن
شما هم نترس در دهن مردم رو نمیشه بست
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
یفنی با وجود اینکه میدونه دختر خودشم داره طلاق میگیره؟!!!چقدر عجیب
تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔خدا خواست امسال باردار شدم. دخترم مدرسه حاص میره بخاطر شرایطش که نمیتونه از خودش دفاع کنه خودم باید ببرم بیارمش اصلا به کسی اعتماد ندارم که سرویس بگیرم براش ... خیلی میترسم این رفت و امد بهم فشار بیاره یا وقتی دخترم مدرسه باشه من زایمانم شروع بشه و زایمان زودرس کنم چون سابقه زایمان زودرس دارم یا استراحت مطلقی بشم...هیچ کسی رو هم ندارم فقط خودم و خودم..دلم آشوبه