2777
2789
عنوان

خدایا مرگ این زن رو امشب برسون

1200 بازدید | 92 پست

بچه ها من از مامانم متنفرم حالم بهم میخوره میبینمش مثل گوه میمونه از بس ک منو اذیت کرده ازش متنفرم 

من در آستانه ۲۴ سالگی ام پسری ک دوست داشتم باهاش ازدواج کنم رو با دخالت هاش پروند حالا بهم میگه ترشیده زنکه سگ پدر 

نزدیک یک میلیون پول دستش دارم میگم پس بده به‌و میگه هر وقت پول خواستی از اين خونه برو بیرون تا وقتی این خونه ای پولی ندازی 

میخوام ماشین بخرم مثل سگ حسادت میکنه 

دیروز با دختر خاله م رفتم شهر بازی شب اومدم خونه شام درست نکرده بود حسادت داست ازش می‌بارید چشم نذاره ببینه اینقدر بد بخته از خدا میخوام مرگش رو زود تر برسون به حق پنج تن آل عبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای 🤦 این چه طرز حرف زدنه راجع به مادرت! بنده خدا تو مادرت نفرین می‌کنی و آرزوی مرگ براش  داری ، میخوای اونوقت خدا بهت با نظر رحمت نگاه کنه ! تازه به حق پنج تن قسم میدی خدارو؟!

هر کاریم کنه تو نباید اینجوری نفرین کنی آخه 

بحث ناراحتی تو همه خونه ها پیش میاد. ولی ارزوی مرگ مادرت نکن.  یه روزی مثل من  شبا میخوابی به امید اینکه بیاد به خوابت.   پول میاد. ماشین میاد همه چی یه روز میاد.  ولی مادر دیگه نمیاد. الان عصبی هستی نمیدونی چی میگی