2777
2789
عنوان

برادرام معتادن مشکل روانی ام دارن

654 بازدید | 50 پست

سه تا  برادرم معتادن 

دو تا شون مشکل روانی تیک اعصاب دارن با خودشون حرف میزنن کارای عجیب غریب تو اتاقشون تنهان بیرونم نمیان تا یکی رو میبینن دست از حرف زدن با خودشون بر میدارن

😭😭😭😭😭😭

کوچکه به قرص معتاده هر روز پول میخواد اگه ندیم یه چیزی از خونه بر میداره میبره میفروشه 

😭😭😭😭

خسته شدن منم دارم دیوانه میشم دو تا خواهرم به بد بختی ازدواج کردن خلاص شدن 

پدرم باز نشسته شده ولی میره کارگری بعد اینا تو خونه بیکار نشستن 

نمیدونم چیکار کنم 

ازدواجم نمیکنن پول ندارن ما مجبوریم تحملشون کنیم 

مادرم مقصره داره میبینه که اینا چیکار میکنن ولی هیچی نمیگه طرفشونم میگیره پولم میده بهشون اصلا نمیخواد قبول بکنه که اینا دیگه دیوانه شدن تا بهش میگم با من دعوا میکنه که ابرو مون میره و فلان ...

چمد روز پیش دعواشون خواستیم جدا شون کنیم سر مامانم خرد به دیوار حالش بد شد اما کوتاه نمیاد  😭😭 طرف شونو میگیره بابامم بیچاره چیزی نمیگه 

میگه تو ازدواج کنی از تو خیالم جمع بشه منم از خونه میرم مادرتو با پسراش تنها میزارم 😭

نمیدونم چیکار کنم تبدیل به یه آدم استرسی شدم یه دقه آروم قرار ندارم 

دلم برای  مادرمم میسوزه خیلی پیر شکسته شده 

😭😭

خونه مستقلم نمیتونم بگیرم پول ندارم اجازه هم نمیدن تنها راه خلاص شدن ازدواج که اونم هر کی میاد تحقیق میفهمه دیگه نمیاد 

خیلی از دخترای خوب بخاطر خانواده سوختن

منم بابام زن باز بود

خیلی خاستگاری خوب داشتم اما وقتی تحقیق میکردن میرفتن

از سر بدبختی با ی کسی ک سطحش پایین بود ازدواج کردم

فکر کن لیسانسه خوشگل شاغل باشی زن ی کارگرصفر بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا شاید اورژانس اجتماعی بتونه‌کمک کنه به نظرم با یک مشاور خاتواده و‌عزدواج مشدرت کنید اگر خواستید شماره یک دو تا مشاور بفرستم تلفنی و رایگان مشورت بدهند 

در ضمن بهترین راه ترک دادن اعتیاد برادر ها هست و اینکه نماز استغاثه به حضرت زهرا بخونید

از همشون بدم میاد زندگی رو برام جهنم کردن همش استرس دارم با هم دعوا نکنن 

بزرگه ازدواج کرده بود یکی زنش اذیت می‌کرد مامانمم همینطور  بهش مهریه هم‌ندادن طلاقش دادن 

فکن کنم آه همون ما رو گرفت که به این روز افتادیم 😭😭

خدا مادرمون ببخشه که انقدر اذیتش کرد 😭

دیگه تو فامیل کسی حاضر نشد با ما وصلت کنه 

خواهرانم با غریبه ازدواج کردن با دو تا بی پول یوی شون خیلی اذیت شد الانم شوهرش با یه عالم بدهی فرار کرده خواهرم آواره شده خونه پدر شوهرش 😭

اونا هم هیچ خیری ندیدن از این زندگی 

همش به خاطر ایناست خاستگاری خوب میومد تا تحقیقات انجام می‌داد دیگه پیداشون نمیشه 😭

میترسم سرم منم همچین بلایی بیاد آخر مجبور بشم با هر کی ازدواج کنم 😭

واقعا شاید اورژانس اجتماعی بتونه‌کمک کنه به نظرم با یک مشاور خاتواده و‌عزدواج مشدرت کنید اگر خواستید ...

مادرم اصلا قبول نمیکنه اینا مشکل دارن می‌ترسه پسراش اذیت بشن ما کشت تو خونه ای کاش هر سه تا مرده دبودن

منم یه برادرام بعد طلاق زنش ،زنش چون اخلاقش گَند بود و درست سر کار نمیرفت طلاق گرفت بچشم برد اینم دیگه دیوونه شده معتاد شده نم دوا نیکشه شیشه میکشه نمیدونم چ‌کوفتی میکشه،مامان منم باید بهش پول میداد برا خرید موادش. چون میترسیدم بره دزدی کنه چیزی بفروشه یا دعوای بزرگی راه مینداخت چند روز پیش با اون داداشم دعواش میشه مامانم مسره جدا کنه دستش میخورن صورت مامانم کبوووووود فشارشم میره بالا  میبرنش دکتر فرداش اون داداشم میاد صورت مامانم و میبینن باز دعوا میکنن حسابی همو میزنن دو‌تا داداشام با هم دست و پاش و میبندن میبرنش کمپ الان ده دوازده روزه کمپه مامانم خیلی شکسته شده،خیلی اذیتش میکنه خدا کنه ترک کنه اخلاقش که درست تمیشه لااقل معتاد نباشه،من که خونه نیستم ولی دوتا داداش مجرد دیگه دارم حتی کوچیکی رندگی‌میکنم آبرو نزاشته که از در یکی بری تو برا اون دو تا زن بگیری

میشه برا رفع گرفتاریم برام یه صلوات هدیه کنید  
منم یه برادرام بعد طلاق زنش ،زنش چون اخلاقش گَند بود و درست سر کار نمیرفت طلاق گرفت بچشم برد اینم دی ...

کوچیکه چند بار کمپ بردیم یواشکی با مامانم کلی خرج کردیم آخرش هیچی دو باره رفت سمتش دلشون به حال خودشون نمیسوزه 

اون موقع مشروب میخورد

حداقل خودتون‌برید پیش مشاور برا ازدواجتون راه حل بده

کسی بیاد همین خونه زندگی رو ببینه میهفمه حال روزمون چطوری خودش میزاره میره 

انقدر اعتماد به نفسم پایینه تو دانشگاه یک خاستگاری پیدا شد اصلا نگفتم که بیاد 😭