2777
2789
ن خانوادم عالین

بهتر از این مگه داریم

.مطمئن باش با رفتنشون چیزی از دستت ندادی .حتی حالتم بهتر میشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوست و رفیق جز نارو زدن و ازار هیچ فایده ای نداره فقط و فقط به خودت و خدا متکی باش و خانواده

اکثر نظرات اینو میگن تو تاپیک پس تصمیم میگیرم از فردا دغدغمو نسبت ب دوستام از بین ببرم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
اکثر نظرات اینو میگن تو تاپیک پس تصمیم میگیرم از فردا دغدغمو نسبت ب دوستام از بین ببرم

اره کم کم بزارشون کنار همه دوستا یروز میشن دشمن ادم از خانواده هم ضربه میخوره چه برسه دوست 

بگو شوهرم گفته خیلی رفیق بازی دوستات بزار کنار بچه داره میاد 

اره بابا دوست که میشه پیدا کردولی سعی کن با کسی دوست بشی که حالتوخوب کنه دیدنش و حرف زدن باهاش و سطح ...

قشنگ گفتی ارامش خیلی مهم تره

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
بعد سی سالگی میفهمی. رفیق بازی مزخرفه. دوستا فقط دنبال منفعت خودشونن

من الان تو سن ۳۳سالگی ام 

تقریبا یه اکیپ ده نفره از دوستای دبیرستانم باهمیم دورهمی میریم 

و زمانی که باهمیم واقعا خنده هامون از ته دله 

و چیزی جز شادی اون لحظه بینمون نیس ک بخایم از هم توقعاتی داشته باشیم رابطه مون یه جور خاصه 

صمیمیتی ک فکر کنید باهم دردل و جزییات زندگی مونو بگیم نیست 

فقط دورهم حالمون خوبه 

همه تقریلا متاهلیم

منم که الان دانشجو ومجردم همونم ندارم

در حد این که یکی باشه باهاش تو دانشگاه باشی برید باهم گاهی بیرون خوبه یکی رو پیدا کنی ولی هیچ وقت همه رازهاتو بهش نگو

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من ادم خونگرمیم و خیلی زود دوست میشم با بقیه صحبت کنم و... اما فقط چندتا دوست قدیمی و مورد اعتمادمن که بیان خونمون یا باهاشون دردودل کنم و سفر برم و...  و بله بنظرم دوست یعنی خانواده ای ک خودت انتخابش کردی . من واقعا نمیتونم دوستام کنار بزارم چون واقعا یار روزهای سختمن .

سعی کن دوستی هایی قدیمی رو حفظ کنی من که نتونستم بهتر از اونا پیدا کنم کلا حذف کردن اشتباهه البته تا ...

دوستای قدیمی هم برا همون قدیم خوبن