2777
2789
بعد سی سالگی میفهمی. رفیق بازی مزخرفه. دوستا فقط دنبال منفعت خودشونن

من از الان واقعا حوصلشونو ندارم حس بیرون رفتن و تفریحو اینارو ندارم باهشون

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد این که یکی باشه باهاش تو دانشگاه باشی برید باهم گاهی بیرون خوبه یکی رو پیدا کنی ولی هیچ وقت هم ...

اره در همین حده ولی خب خیلیا رو میبینم تو دانشگاه صمیمین

معجزه خود تویی ...🩵🌱

دوست فایده ای نداره فقط ضربه میزنه من ۲۰ سال با کسی بودم کلی محبت کردم هر جا نیاز داشت بودم آخرش با ...

چ نامرد 

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
چیزی از دست ندادیتوی این دوره خواهر هم به درد نمیخوره

اره ولی جدن اگه دلت از ادم و عالم گرفت باید با کی درد دل کنی یکم اروم شی؟

بهتر از این مگه داریم .مطمئن باش با رفتنشون چیزی از دستت ندادی .حتی حالتم بهتر میشه

دیگه تامام از فردا دغدغه هام رفیقام نیستن فقط خانواده

۵۰ سالم باهاش دوست باشی هیچ موقع جای خانواده رو نمیتونه بگیره

خانواده شامل کیا میشه 

یعنی الان موقع تقسیم ارث پدربزرگمه 

اگه ببینی چطور این داییا عین کفتار افتادن به جون اموال و حق خوری میکنن 

چطور تو روی مادر من که خواهر بزرگشونه وایمیسن 

خیلیاشونو مادر من بزرگ کرده 

ولی الان چشمشونو مال دنیا گرفته عجیب 

جنگ دعوا 

اینا رو میبینم میگم بچم خواهرو برادر میخاد چکار 

دیگه تامام از فردا دغدغه هام رفیقام نیستن فقط خانواده

موفق باشی خیلیم عالی 🩷🩷🩷

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

من همیشه رفاقتام مقطعی بوده ..

یعنی فقط ت همون بازه زمانی ک نیاز بود 

و وقتی باهمیم واقعا صدمو میزارم تو رفاقت 

بعدش ک راهمون جدا میشه دیگه تموم ..

و معمولا از جانب من قطع میشه ارتباط که فکر میکنم ذاتیه و دست خودم نیست 

گاهی(سالی ی بار مثلااآ)  از اینکه هیشکیو ندارم باهم چرت و پرت بگیم دلم میگیره ولی واقعا به دردسر و ماجراهاش نمیارزه ..

دوست فایده ای نداره فقط ضربه میزنه من ۲۰ سال با کسی بودم کلی محبت کردم هر جا نیاز داشت بودم آخرش با ...

دوستی خوبه که به طور کلی  هیچ جوره بهت خسارت وارد نکنه، و از همه لحاظ سیر باشه