2777
2789
نه غصه نمیخورم... البته از در که زدم بیرون کل آرایشگاه از خنده پوکید پشت سرم.... هنوز نشون نداده طرف ...

سشوار ازش میگرفتی میگفتی میرم درستش میکنم میارمش الان الکی میگه سوخت دنیایی پول ازت میگیره الکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت عزیزکم اگه بدونی من چقدر سوتی میدممم😂😕اولش خیلی خودمو اذیت میکنم ولی بعد خودمو میزنم به ب ...

آخه ضمیر ناخودآگاهم تمام مدت بهم میگفت نکن ولی بچه شیطون وجودم بهش میگفت به توچه خوب میکنم 

سشوار ازش میگرفتی میگفتی میرم درستش میکنم میارمش الان الکی میگه سوخت دنیایی پول ازت میگیره الکی

نگرفتم دیگه خودش میدونه و خدای خودش..... من تا حالا حق کسی اجحاف نکردم..... شوهرش سریع اومد برد ببره تعمیرکار.... قرار شد بهم خبر بده 

واه بایک افتادن سوخت ؟؟؟!!!!باید روشن میکردی ببینی کار می‌کنه یا نه

کار می‌کرد همون زمینم خورد ولی خاموشش کردم ترسیدم به مالش ضربه و صدمه بزنم آخه کارمن اشتباه بود باید صبوری میکردم ولی سرد بود اذیت شدم 

دیگه اونجا نمیرم چون فهمیدم کلا ارایشگاهش آب سرد نداره قبلا مغازه قبلیش اکی بود الان تازه جابجا شده ...

منم ی جا میرفتم ارایشگر گدا گشنه از دلش نمیشد ابگرمکن روشن کنه منم روم نمیشد چیزی بگم با اب سرد سرمو میشست.... دیدم موقع پول گرفتن اون پررویه گفتم چرا من پررو نباشم از حقم دفاع نکنم... چون من حتی تو گرمای تابستونم اب سرد رو سزم نمیریزم سردرد میشم... یبار رفتم پیشش گفتم اب گرم داری؟ گفت حیرون میشی تا اب گرم شه گفتم اشکال نداره منتظر میمونم تا اب گرم شه ابگرم کنتو روشن کن... دیگه فهمید هر بار من میرم باید اب گرم باشه

منم ی جا میرفتم ارایشگر گدا گشنه از دلش نمیشد ابگرمکن روشن کنه منم روم نمیشد چیزی بگم با اب سرد سرمو ...

نه این بنده خدا صاحب مغازه براش آب سرد نکشیده خودشم پیگیر نیست انگار خواهرجان 

نگرفتم دیگه خودش میدونه و خدای خودش..... من تا حالا حق کسی اجحاف نکردم..... شوهرش سریع اومد برد ببره ...

اشتباه کردی میگفتی خودم میبرمش درستش میکنم میارمش با ی زمین خوردن مگه سشوار موتورش میسوزه؟ امبدوارم ادم حسابی باشه پول سشوار نویی ازت نگیره

اشتباه کردی میگفتی خودم میبرمش درستش میکنم میارمش با ی زمین خوردن مگه سشوار موتورش میسوزه؟ امبدوارم ...

نو نبود کهنه بود عزیرم دیگه گرفتم گرفت..... ناراحت بودم ولی به شوهرم چیزی نگفتم