2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نو نبود کهنه بود عزیرم دیگه گرفتم گرفت..... ناراحت بودم ولی به شوهرم چیزی نگفتم

حالا تو بگو سشوارت کهنه بود اون میگه بلاخره کار که میکرد... هزینه ی سشوار بهت گفت ریپ بزن روم ببینم چن گفته

حالا تو بگو سشوارت کهنه بود اون میگه بلاخره کار که میکرد... هزینه ی سشوار بهت گفت ریپ بزن روم ببینم ...

باشه عزیزم احتمالا فردا خیر میده چون خیلی پیگیر بود و فوق العاده سفت هستش 

همبن... مگه سشوارش پلاستیکی بوده که ایقد زود موتورش سوخته😐 سریعم شوهرو اومده بردش تعمیرش کنه جل الخ ...

آره.... البته میگن وسایل برفي ضربه میخوره روشنش نکنید به تعمیرکار قبلش نشون بدید 

باشه عزیزم احتمالا فردا خیر میده چون خیلی پیگیر بود و فوق العاده سفت هستش

باشه گلم خبرشو بده ببینم چقد میگه... اگه زیاد گفت بگو سشوارت کهنه بوده اینقدر ارزش نداره پول زباد ندی بهش

میگفتی عزیزم وظیفع ی شماست بیایی سریع سر منو بشوری که اب ایقد باز نمونه اب داغ نشه

داغ بوداااا اما اینش برام سخت بود سوختن سر من مهم نبود مهم سشوارش بود..... من خودم شاغلم جریمشو میدم اما نوع رفتارش اصلا دوست نداشتم 

باشه گلم خبرشو بده ببینم چقد میگه... اگه زیاد گفت بگو سشوارت کهنه بوده اینقدر ارزش نداره پول زباد ند ...

باشه عزیزم.... سپردم به خدا برام هزینه زیاد بر نداره تو این شرایط.... نمیخوام حق اونم گردنم باشه..... این قضیه تموم شه شمارش پاک میکنم دیگه نمیرم پیشش چون آب داغش خیلی اذیتم کرد.... جوش بودا 

داغ بوداااا اما اینش برام سخت بود سوختن سر من مهم نبود مهم سشوارش بود..... من خودم شاغلم جریمشو میدم ...

معلومه دیگه... هر کس به فکر منفعت خودشه... صنف ارایشگرم بلانسبت بعضی از ارایشگرای گل واقعا صنف تیغ زنو دزدین... تر میزنن تو سر و کله ادم طلبکازم میشن😐

باشه عزیزم.... سپردم به خدا برام هزینه زیاد بر نداره تو این شرایط.... نمیخوام حق اونم گردنم باشه.... ...

امیدوارم زباد هزینش نشده باشه... اره بابا مجبور نیستی که بری پیشش... برای چه کاری رفتی؟ چند ازت گرفت 

معلومه دیگه... هر کس به فکر منفعت خودشه... صنف ارایشگرم بلانسبت بعضی از ارایشگرای گل واقعا صنف تیغ ز ...

هر کی نون دل خودش میخوره عزیزم...... کاریش نمیشه کرد روزگار سختی شده و همه فقط دنبال بیشتر کردن اموالشون...... ترس از آینده الان همه ی آدمها رو خراب کرده متاسفانه