2777
2789
امیدوارم زباد هزینش نشده باشه... اره بابا مجبور نیستی که بری پیشش... برای چه کاری رفتی؟ چند ازت گرفت

ایشالا.... ما شهرستانیم..... رنگ و اصلاح شد 800البته ساقه هام رنگ داشت بیشتر رو ریشه هام کار کرد و شانه کرد رنگ به ساقه هام هم زد یه خورده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ ساده هشتصد؟ چقد زیاد.. مبارکت باشه گلم

آره عزیزم.... به نظرم زیاد شد ولی دادم دیگه عزیزم.... دفعه بعد میرم جای دیگه که شاگرد کمکی داشته باشه اصلاح کار داشت ولی چون نمی‌خواست سهیم بشه باهاش کار من بهش نگفت انجام بده متاسفانه 

آره عزیزم.... به نظرم زیاد شد ولی دادم دیگه عزیزم.... دفعه بعد میرم جای دیگه که شاگرد کمکی داشته باش ...

زنکه خسیس... حالا ی سر شستن چیه که به شاگرد بدبختش نداد مبادا پولی بخواد بهش بده😐 کنار ما رنگ ساده نهایت سیصد چهارصد میگیرن. همش میگفتم گرون میگیرن 😂

زنکه خسیس... حالا ی سر شستن چیه که به شاگرد بدبختش نداد مبادا پولی بخواد بهش بده😐 کنار ما رنگ ساده ...

نه خوبه دیگه نمیرم پیشش راستش رفتار امروزش دوست نداشتم 

دعا کن ختم به خیر بشه همسایه مامانمه حرف و حدیث نشه برام خوبه..... همه ی خانواده ام اونجا میرن

عزیزم شما که کار بدی نکردی حرفو حدیث چی؟ نهایت ی سشوار کهنه رو زدی شکستی اونم فدا سرت پولشو میندازی جلوش 

عزیزم شما که کار بدی نکردی حرفو حدیث چی؟ نهایت ی سشوار کهنه رو زدی شکستی اونم فدا سرت پولشو میندازی ...

نمیدونم والا خواهر توکل به خدا مرسی عزیزم کنارم بودی گفت به شما میگم چیشد شبت به خیر عزیزم 

حالا تو بگو سشوارت کهنه بود اون میگه بلاخره کار که میکرد... هزینه ی سشوار بهت گفت ریپ بزن روم ببینم ...

سلام عزیزم. زنگ زدم بهش..... گفت هزینه اش کم بوده چیزی نگرفت ازم..... البته ما نزدیک 10 نفریم مشتری های خوبشیم.....

اگر می‌گرفت من میدادم بهش عزیزم...

میدونم عزیزم... میگم سشوار از فاصله زیادی نیوفتاده بود بعید بود موتورش به این سرعت بسوزه... رو حساب اینکه خراب نمیشد و الکی ازت پول میگرفت دارم میگم نمیباس چیزی بگیره بازم خداروشکر تو این گرونی نباید خسارت بدی گلم