2777
2789

امروز رفتم آرایشگاه واسه رنگ.... وقتی رفتم خلوت بود ولی بعدش حسابی شلوغ شد موقع شستن رنگ چون شلوغ بود وطرف آشنا بود خودم سرم شستم اولش آبش سرد بود ولی بعدش داغ شد و آرایشگر گفت فقط آب داغ داره..... بعدش نشستم یخ کردم دیدم نمیاد گفتم موهام خودم خشک کنم... طرف هم بهم میگفت صبر کن میام ولی نمیومد.... کمکی که داشت فقط بند مینداخت و کمک نمی‌کرد.... چشمتون روز بد نبینه سشوار گذاشتم افتاد از رو میز.... هنوز داشت کار می‌کرد ولی من خاموشش کردم و نذاشتم روشنش کنه... گفتم نشون تعمیر کار بده اگه مشکل داشت هزینه اشو میدم..... بهش گفتم آب داغ بود سرم سوخت اونم جواب داد ابو خیلی باز گذاشتی داغ شده.... مونده بودم چی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون میخواست همه رو باهم انجام بده...... ومن فهمیدم بعد این همه تجربه بازهم کارهای بی فکر و غیر اصولی دارم انجام میدم و واسه خودم متاسف شدم....محل کارهم یه سوتی دیگه دادم اونم از قصد نبود و ولی کار جالبی نبود.... امروز فهمیدم هواسم باید بیشتر به کارهام باشه

آره هزینه اشو میدم البته قصدم کمک بود و خیلی سرد بوذ

فدای سرت عزیزکم اگه بدونی من چقدر سوتی میدممم😂😕اولش خیلی خودمو اذیت میکنم ولی بعد خودمو میزنم به بیخیالی مگه فقط ماییم ک سوتی میدیم؟ رییس جمهورم تپق میزنه این چزا عادیه و اتفاقه

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

من بودم پدر ارایشگره رو در میاوردم... همه کارا رو که خودت کردی اون چکار کرد؟ موقع پول گرفتنم دوقورتو نیمشون باقیه... دفعه بعدی رفتی ارایشگاه بشین اونجا تا کاراتو ارایشگرع بکنه... خدا تومن پول میگیرن کاریم نکنن زور داره

آفرین که به نتیجه خوبی رسیدی حالا هم دیگه غصه نخور

نه غصه نمیخورم... البته از در که زدم بیرون کل آرایشگاه از خنده پوکید پشت سرم.... هنوز نشون نداده طرف میگفت موتورش سوخت باید نو بخرم 

من بودم پدر ارایشگره رو در میاوردم... همه کارا رو که خودت کردی اون چکار کرد؟ موقع پول گرفتنم دوقورتو ...

دیگه اونجا نمیرم چون فهمیدم کلا ارایشگاهش آب سرد نداره قبلا مغازه قبلیش اکی بود الان تازه جابجا شده دختر خوبیه ولی امروز اذیت شدم پیشش

اون میخواست همه رو باهم انجام بده...... ومن فهمیدم بعد این همه تجربه بازهم کارهای بی فکر و غیر اصولی ...

حواس

پیش میاد دیگه از عمد نبوده حالا اگه واقعا خراب شد چاره ای نیست دیگه باید خسارتشو بدی