2777
2789

بچه ها اگر پدری سالها قبل فوت کرده باشه و تمام اموال رو به اسم مادر زده باشه و حالا مادر در حالت بیماری بخواد قبل از مرگ تمام اموال رو بین بچه ها تقسیم بکنه و تقریبا میشه گفت میخواد اموال رو ببخشه و همون هبه کنه آیا اگر بچه های دیگه نتونن برن شهر محل سکونت مادر یه بچه می‌تونه بره و اموال رو بگیره و بعد از اینکه به نامش زدن بین بچه های دیگه تقسیم کنه ؟ آیا نیاز به وکالت دادن به اون بچه هست و همه باید امضا کنن و وکالت بدن یا همون یه نفر میتونه بره دفترخانه و بعد هم هر چی به نامش کردن بین دیگران تقسیم کنه ؟

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم به اجازه وراث نیست چون مادر زنده اس و صلاحیت داره ولی از کجا معلوم بعدا تقسیم کنه

اون آدم یه آدم معتمده منتها الان مادری که میگم پیش یه دختر غیر معتمد زندگی می‌کنه و حالت روحی خوبی هم نداره میشه ازشون سوء استفاده کنه 

و الان این دختر به همه گفته بیاین به من وکالت بدین و همگی امضا بدین تا ارث رو تقسیم کنیم 

در صورتی که در زمان حیات فرد نیازی به امضا کردن چیزی نیست چون نمیشه تقسیم ارث کرد فقط میشه اموال رو بخشید مگر اینکه نقشه دیگه ای داشته باشه که حتما داره برای همین خواستم مطمئن بشم 

چکاریه ک بزنه ب اسم ی نفر ؟ یا همین الان همه برید یا کسی نره بزارید تو انحصار ورثه تکلیف مشخص میشه

میشه این پایین تر رو هم بخونید بعد نظرتونو بهم بگین 

اون آدم یه آدم معتمده منتها الان مادری که میگم پیش یه دختر غیر معتمد زندگی می‌کنه و حالت روحی خوبی ه ...

اصلا نیازی به وکالت نیست قصد دیگه ای داره 

فقط موردی که باید توجه کنید اینه که اگه اونی که اموال رو به نامش می‌زنید فوت کنه یا .... باید با ورثه اش درگیر بشید 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
میشه این پایین تر رو هم بخونید بعد نظرتونو بهم بگین

خوندم . بله حرفتون درسته . امیدوارم اون دختر از مادرتون اثر انگشت نگیره و همه مال را ب اسم خودش نکنه . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
۱ درصد احتمال بدید اون یه بچه ک میره و همه اموال به نامش میشه بعد نده بهتون . دستتون ب هیچی بند نیست

الان مسئله اون یه بچه نیست مسئله اون دختریه که مادرش رو برده پیش خودش و برنمی‌گردونتش به شهر و خونه خودش و میخواد همه رو بکشونه به یه شهر دیگه و به بهونه ارث و میراث ازشون امضا بگیره 

خوندم . بله حرفتون درسته . امیدوارم اون دختر از مادرتون اثر انگشت نگیره و همه مال را ب اسم خودش نکنه ...

من حس میکنم یه کاری کرده ولی نمی‌دونم چیکار و الان نیاز به امضای سایر وراث داره 

دلم میجوشه برای وضعیت این مادر و خونه ای که توی یه شهر دیگه رها شده و نمیتونه برگرده خونه خودش 

ولی دخترش اصلا اجازه نمی‌دهد مادرش برگرده اصلا نمی‌دونم چی تو مغزش میگذره 

الان مسئله اون یه بچه نیست مسئله اون دختریه که مادرش رو برده پیش خودش و برنمی‌گردونتش به شهر و خونه ...

بگید ما امضا نمیدیم امضای چی اخه حرفش اشتباهه بگید ما نمیخایم تو برامون ارث تقسیم کنی بعد . 

همه را دور از جونتون نفهم فرض کرده 

من حس میکنم یه کاری کرده ولی نمی‌دونم چیکار و الان نیاز به امضای سایر وراث داره دلم میجوشه برای وضعی ...

همین عصری برو پیش یه وکیل مشاوره بگیر 

بگید ما امضا نمیدیم امضای چی اخه حرفش اشتباهه بگید ما نمیخایم تو برامون ارث تقسیم کنی بعد . همه را د ...

آفرین دقیقا 

دیگه اگه چیزی به نام خودش کرده که کرده حداقل بچه های دیگه با امضا کردن حق خودشونو ضایع نکنن 

اگه هم کاری نکرده باشه که بعید می‌دونم نهایت بعد از فوت تکلیف مشخص میشه