2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندیدم هرجا رفتم لباس خوب پوشیدن نهایتش آستین کوتاه بوده خودمم دوسال کار کردم همین بود ی بلوز و شلوار زمستون ها با آستین بلند میپوشیدیم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب اینا نمیتونن تیپ درستی بیرون داشته باشن واسشون عقده میشه اینجوری خالی میکنن

دیدی بعضی ها هم که میخوان برن دنونپزشکی یه تاپ بندی می‌پوشم با مانتو جلو باز بعد جلو دندانپزشک این چی میگید دیگه

شاید تو شهر شما اینطوره

شاید من بالا بالاش هیچ وقت نرفتم پا تو آرایشگاه هاش نگذاشتم ولی از بقیه شنیدم اوضاع افتضاحی داره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یعنی تا این حد

خب باشه 

عزیزم این موضوع برای شما آزار دهنده هست شما میتونی نری ارایشگاه چون این لباس پوشیدنه این مدلی تو فضای خانومانه یک چیز جامع و کلی هست و برای عام عادی هست 

ولی بیایید جا بندازیم این رو که پوشش بقیه به ما ربطی نداشته باشه 

هرکسی رو تو قبر خودش میخوابووونن و ما مسئول لباس پوشیدن بقیه نیستیم پس با خودمون تکرار کنیم ک به ما ربطی نداره 😶

🥰غم دنیارو بیخیال

یعنی تا این حد

عزیزم شما تو محیط زنونه داری گیر میدی چرا طرف لخته بعد میخواد بره بیرون چادر میپوشه تو محیط ارایشگاه همه خانومن اقایی نیست که ببینه و دلش بره .عزیزم چشاتو یکم وقتی میری تو خیابون باز کن یه عده خیلی بد لباس میپوشن همه اونارو هم میخوای درست کنی؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺