2777
2789
عنوان

خواهشن ی لحظه بیاین ی اقایی

144 بازدید | 15 پست

بچه ها ما همش بحص داریم باهم نمیدونم بهم شک داره یا نه نمیدونم چطوری بهش ثابت کنم ک فقط باخودشم دم ساعت میگ ت ب من زنگ نزدی ت ب من اهمیت نمیدی ت برات مهم نیست نمیدونم واقعا چیکار کنم هم زنگ میزنم هم پیام میدم الانم دیشب زنگش زدم صدا قطو وصل میشد قط کردیم پیامش دادم صدات نمیادو پیامم داده شب خش مسخره دیگ خدافظیم نکرد  جواب نداد الان میگ ت اخلاقت گوهه ت خریو فلان و عله  چیکار کنم؟  واقعا اون فک میکنه تقصیر ع منه من فک میکنم از اونه چون اخه من اگ قبلنم ب کسیم پیام میدادم واقعا رفتارش اینجوری نبوده

با اجازه استارتر

بچه ها لطفا اولین تاپیکمو برام گزارش بزنید پاک شه ممنونم

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو خر هیکلته نکبت و بلاااااک .ادم قحطیه مگه میخوای خودتو روانی کنی با این

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اگ ازدواج نکردی 

ب سرعت کات کن 

اگ کردی، باید ببریش دکتر 

بیماری شکاک بودن شوخی نیست

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

😢😢😢😢هعی چی بگم

ولش کن  عزیزم بخدا تنها باشی و با آرامش بهتر از اینه ک روانتو بذاری وسط .بالاخره واسه شما هم کسی پیدا میشه از جنس خودت .اونی ک قدر شما رو نمیدونه و بخودش اجازه میده تحقیرت کنه تو ۱۰ برابر بی محلش کن .برا خودت ارزش قائل باش

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

🙂همیشم اینجوری نی

باید عاقل باشی 

اینا همش نشونس

وقتی هنوز سر ی خونه زندگی نرفتین، این شکاک بازیا دربیاره 

بعد ازدواج بدتر میشی 

ادم باید تو دوران نامزدی  و دوستی چشم و گوشش باز باشه از هرچیزی نگذره

معلومه هر کسی بهترین خودشو تو دوران نامزدی نشون میده، ولی این نشونه های کوچیک ک در میره، باید بهشون توجه کرد 

فردا پس فردا بدتر میشه، تو خیابون یکی نگات کرد، به باد کتک میگیرت و کلی تهمت بهت میزنه 

من هیچ وقت ب کسی توصیه جدایی نمیکنم، ولی طبق چیزایی ک دیدم و شنیدم، یاد گرفتم نباید ب ادم شکاک فرصت داد 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فداتشم من🙂

خوشگل من 💋