2777
2789
عنوان

سرم زدن درد داره(علامت سوال)

545 بازدید | 16 پست

؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
اصلا درد نداره
3
20%
دردش خیلی کمه
11
73%
دردش زیاده و عذاب آوره
0
0%
نمیدونم
1
6%
بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

😐😐😐

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تا حالا نزدم

درد نداره دخترم برو بزن سرحال میشی حسابی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

وااا اصن اندازه اینکه مورچه گازت بگیره من حاضر ۱۰ تا سرم بزنم ولی آمپول نزنم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

وااا اصن اندازه اینکه مورچه گازت بگیره من حاضر ۱۰ تا سرم بزنم ولی آمپول نزنم

منم دقیقا از آمپول متنفرم

سرم اصلا درد نداره اگر کسی خوب برات بزنه

اینو منی دارم بهت میگم که فوبیا داشتم به آمپول و سوزن خیلی بد شروع میکردم به لرزیدن اصلا ، ولی سرم روی دستم زد خوب بود واقعا فقط بدبختی اینجاست که ربع ساعت طول میکشه تکون هم نباید بخوری به نظرم دو تا آمپول بزنی تو پا بهتره

اینو منی دارم بهت میگم که فوبیا داشتم به آمپول و سوزن خیلی بد شروع میکردم به لرزیدن اصلا ، ولی سرم ر ...

من خودمم میترسم

چند بار سرم زدم به اجبار از اولش که آنژیوکت زد تو دستم تا آخر سرم گریه میکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب بگو سر ...

دردم گرفت؟