2777
2789

بغضی وقتا انگار دیگه عقل آدم به هیچجا قد نمیده

حس میکنم دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط

کاش یه چیزی بود بهم الهام میشد

یادمه یه نفر گفته بود دو رکعت نماز بخون و چیزی که به دلت افتاد رو انجام بده

خیلی آدم مذهبی نیستم ولی اگه همچین چیزی یا چیز مشابهی بلدین بهم میگین؟

دعایی استخاره ای نمازی چیزی

واقعا به استیصال رسیدم

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

خودم باهاش حرف زدم ولی راهنمایی اونم چندان کمکی نمیکنه

بین دوتا مسیر گیر کردم از هر طرف که نگاه میکنم هر کدوم بدی و خوبی خودشونو دارن و کل مسیر زندگیم ممکنه تغییر کنه

واسه همین میگم دیگه عقلم قد نمیده

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

یه دعایی هست میگن شب قبل خواب بخونی وقتی خوابیدی تو خوب بهت راه درست و نشونم میدن

نمیدونم درسته یا نه خودم امتحان نکردم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یه دعایی هست میگن شب قبل خواب بخونی وقتی خوابیدی تو خوب بهت راه درست و نشونم میدننمیدونم درسته یا نه ...

میشه اگه دارینش برام بفرستین؟ واقعا بهش نیاز دارم

باشه الان میفرستم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بده یه آدم مطمئن و متدین واست استخاره بگیره

همچین کسی رو نمیشناسم که واقعا بگم آدم درستیه و کارش درست در میاد

این روش ازخودمم نیست..کاملا علمی هست وتومفاتیح هست.تو حاشیه صفحه 893

کامل کامل باید انجام بدید.هرخطایی ممکن نتیجه خوابو غلط نشون بده

1_با بدن پاک ( هیچ غسلی گردنتون نباید باشه .درجریان هستید غسل باکاشت ناخن مژه و...باطل.اینکه دل مااونطورمیگیه و...رومن کارندارم...نجس هم نباشید.پریودنباشید)

2_لباس پاک

3_رختخواب پاک

4_وضو بگیرید

5_🛑روبه قبله بنشینید پاول ایه الکرسی ۳ تا ۷ بار ۷ بار بهتره،اما سوره ها دیگه حتما ۷ بار بشن دقیق وسوره شمس 7بار. سوره لیل 7بار . سوره تین 7بار . سوره توحید 7بار . سوره فلق 7 بار . سوره ناس 7

کافرون ۷ بار بار بخونید

6_سریع برید تو رختخواب و فاصله نندازید و حرف نزنید و رو به قبله بخوابید(روب هقبله یعنی قسمت جلو بدنتون روبه قبله باشه وقتی تنظیم بشید روی دست راست میوفتید...پس روی دست راست باید باشیدوتازمانی که خوابتون نبرده روی همون وضعیت بایدباشید )

این روش ازخودمم نیست..کاملا علمی هست وتومفاتیح هست.تو حاشیه صفحه 893کامل کامل باید انجام بدید.هرخطای ...

خیلی ممنونم