2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یک خانوم به خاطر یه مرد

221 بازدید | 14 پست

که بهش گفته بود تو خوبیا فقط قدت کوتاهه!!

خانومه هم رفته یه عمل خییلی سخت انجام داده که بخشی از استخون ساق پا رو میبرن و بهش استخون اضافه میکنن انگار تا قدش بلندتر شه!!

آقاهه که الکی می‌گفته و کلا ولش کرده بود خانومه مونده بود با عوارض وحشتناک اون عمل بعد از سه ساااال!!

نکنید خانوما

این کارا رو نکنید

به خدا هیچ مردی ارزش این کارا رو نداره

کسی که آدم رو بخاد اصلا نقطه ضعفی هم باشه به چشمش نمیاد 

چقدر آخه خانوما باید به سختی بیفتن تا ....

عجبا

اصلا باورم نمیشه،همش ذهنم درگیر اون خانومه ست

که حالا به جز رنج جسمی چه ضربه روحی خورده بنده خدا

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

خانومای ما عن خنگی رو درآوردن بخدا

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کلا یادتون باشه نظر مردا مهم نیست😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سانتی بلند شده انگاراما چه فایده

این همه درد 5سانت🤐

یه وقتا عقل آدم از کار میوفته اینه

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

یکی از دوستانم که فیزیوتراپه بهم گفت داستان این خانوم رو

که خانومی هنوز بعد از سه سال میره برای فیزیوتراپی 

به خاطر عوارض اون عملی داستان و دلیل عملش رو براشون تعریف کرده بوده

دیگه نمیدونم کجا عمل کرده

ولی خیلی دلم براش سوخت

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم