2777
2789

رمان از اینا ک تو نتن؟

خب طولانی نباشه نداریم یکی ک شخصیت دختره و تازخ تولدش خیییلی ب من نزدیک بود و دوسش داشتم این بود:

آسمان امشب

اگ کتاب میخوای خودم اینو دوست داشتم: بلندی های بادگیر اگ نخوندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفر به دیار عشق خیلی قشنگه 

ولی طولانیه اگه حوصله داری حتما بخونش

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

الان دارم اعدام یا انتقام رو میخونم

خوبه؟ داستانش چیه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

به زودی سریالش هم میاد

بله

ولی فکر نکنم به قشنگی کتابش باشه

و عمرا مثل کتابش درس زندگی بده

به نظرم هر دختری قبل ازدواج باید بخونه

مناسفانه سینمای ما به شدت ضد زن هست

و این کتاب رو نمیتونه به فیلم تبدیل کنه

بلهولی فکر نکنم به قشنگی کتابش باشهو عمرا مثل کتابش درس زندگی بدهبه نظرم هر دختری قبل ازدواج باید بخ ...

درست میگید بخصوص که نقش اولش هم یه بازیگر نابلد قراره بره

همه تصویرسازی های کتاب به نظرم خراب میشه