2777
2789
عنوان

نمیتونم برنامه ریزی کنم کمککگک

104 بازدید | 9 پست

از دوشنبه که اومدم فقط یه گفتار زیست از کتاب مدرسه خوندم و نه تستی نه هیچی 

فردا پنجشنبه هست 

جمعه ازمون قلمچی دارم

شنبه امتحان عربی دارم و پرسش..

یکشنبه تاریخ میپرسه ریاضی باید بنویسیم انسان و محیط تدریس بکنم و امتحان زمین که خییلی طولانیه و 

درسای مدرسه رو بخوام بخونم عربی و انسان و تاریخ و زمین اولویته وگرنه شبش استرس میگیرم

ولی ازمون قلمچی اینا نیس و تا ظهر جمعه باید اونو بدم و احتمالا بعدظهرشم دوستم بیاد از یه شهر دیگه بعد چند ماه

واقعا موندم اصلا نمیتونم برناما ریزیم عمل کنم و هیچ کاری نمیکنم لطفااا بگین چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید قانون ۴۵ دقیقه تا یک ساعت را اجرا کنی .

مثلا وقتی کتاب را میگیری دستت که بخونی تا ۴۵ دقیقع تا یک ساعت به هیچ عنوان تا قبل یک ساعت کار دیگه ای نکن فقط بخون حتی اگه چیزی متوجه نشی .

و کمکم بیشترش کن این تایم را بعد یک هفته میبینی ۷ تا ۸ ساعت درس خوندی در طول روز 

شما باید قانون ۴۵ دقیقه تا یک ساعت را اجرا کنی .مثلا وقتی کتاب را میگیری دستت که بخونی تا ۴۵ دقیقع ت ...

الان فردا درسای مدرسه رو بخونم بهتر نیس؟

الان فردا درسای مدرسه رو بخونم بهتر نیس؟

اگر خوابت نمیاد ۳ ساعت همین امشب را بزار برای درس مدرسه .

فردا صبح تا ساعت ۱۲ را بزار برای درس مدرسه 

از ساعت ۲ به بعد را بزار برای آزمون تا روز جمعه

اگر خوابت نمیاد ۳ ساعت همین امشب را بزار برای درس مدرسه .فردا صبح تا ساعت ۱۲ را بزار برای درس مدرسه ...

خوابم میاد

با این سرعتی که من میخونم و تمرکزی ک ندارم تهشش فردا انسان و زمین و عربی بخونم😭