2777
2789
عنوان

چه جوری یک خواستگار میتونه گند بزنه به کل روابط فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4886 بازدید | 133 پست
من هم پیگیر شدم که ببینم قضیه چیحتی خاله‌ام هم باهام سرسنگین بودکل فامیل هم قضیهٔ این خواستگار رو می ...

کاش از اول دخالت نمی کردی

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض پسره با شما سر سنگین شدن؟؟ فازشون چیه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من هم پیگیر شدم که ببینم قضیه چیحتی خاله‌ام هم باهام سرسنگین بودکل فامیل هم قضیهٔ این خواستگار رو می ...

😑😑😑

به پریسا بگو اگه خواستگاربت بیاد هم جوابت منفیه

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

پسره احمقه دختر خالتم باید. بدونه کسی رو برا زندگی میخواد همون‌جوری که هست باید بپذیرش اگه نمیتونه وابسه تا به مذهبی گیرش بیاد این اداها چیه پسره اشتباه کرده درست ولی من جا پسره بودم بیخیال این دختر میشدم

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

😑😑😑به پریسا بگو اگه خواستگاربت بیاد هم جوابت منفیه

اره موافقم

اسی بهش بگو الکی بره من قیافه نگیر اگه خاستگاری من بیادم من جوابم منفیه 

به نظرم تو جمع بگو همه بشنون

این چی بوددد🤣🤣🤣🤣

چه میدونم والا فقط حدس میزنم میگم پسره گفته باشه من نماز میخونم تو هم با دخترخالت نگرد البته فقط حدسه آخه از این چیزا زیاد دیدم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

دیگه شروع شد تماس‌های خاله‌ام و متلک گویی اینا که آره تو خواستگار دختر من رو اغوا کردی و اینا

بعد من:😐

هر چی بهش گفتم بابا من یک بار بیشتر این حسام رو ندیدم، اسمش حسامه، حتی شماره هم ازش ندارم این حرکتا چیه پریسا

برگشت گفت نه تو میخوای خواستگار من رو بگیری برای خودت. زدیم به تیپ و تاپ هم که تو خجالت نمیکشی؟ خیر سرت از بچگی با هم بزرگ شدیم، زشته به قرآن و اون هم اعصاب داغون و شکست عشقی خورده که نه همهٔ اینا زیر سر توعه

بهش گفتم که من بهت گفته بودم، پسره خسته شده داره من رو بهونه میکنه. پریسا تو حتی نزاشتی نشونت کنن و اینا رو لنگ در هوا گذاشتی، توی این دو ماه هشت جلسه اومدن رفتن صدای پدر و مادرش در اومده دیگه تقصیر من چیه این وسط؟

هیچی زده بلاکم کرده از همه جا و از فردا باید منتظر خواستگاری آقا حسام باشم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یا خدا

پسره چه جلبیه 

دخترخاله ات هم دست و پاش شل شده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اول که دختر خالت خیلی ادا اومده.بعدشم پسره کلا خوب بهم زده😂این ازدواج کلا سر نگیره بهتره

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

یاد خواستگارم تو دانشگاه افتادم دقیقا ۳ سال خواستگار من بود کل دانشکده میدونستن و منم جوابم منفی بود

یهو رفت خواستگاری دوست صمیمی من مثلا میخواست حرص منو دربیاره و دوستم‌جواب مثبت داد خخخخ

البته بعد چند ماه جدا شدن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
کاش از اول دخالت نمی کردی

اتفاوت برای همین کشیدم کنار و گفتم برن مشاوره که دست از سر من برداره. اگه ازدواجشون بهم می‌خورد میگفت تقصیر توعه، اگه سر می‌گرفت و به مشکل میخوردن میگفت تقصیر توعه. بارها از من پرسید که یعنی بگم نه؟ بگم آره؟ منم هر دفعه میگفتم من نمیگم بگو نه یا بگو آره باید ببینی میتونی کنار بیای یا نه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

چه موجود مزخرفیه دختر خالت نمیدونستی نمیدونم چرا تو هر داستانی دختر مقصر میشه کاش این طرز فکر ریشه کن بشه بگو من چی کار دارم آخه حسام ارزونی خودت 

در ضمن اکثر حساما لاشین

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید