2777
2789

خدایی ینی اگه طرف مادرش بهش محبت کنه و قربون صدقه پسرش بره ناراحت میشید یا فکر میکنید اینکارو میکنه ک حرص شما دراد

من تعجب میکردم ینی شما نسبت برادر خودتون هم همینید 

اابته بعضیا جدی اینکارو میکنن ک حرص ادمو در بیارن ولی خب شما چرا باید حرصت دراد ک مادر طرف داره ب بچش محبت میکنه😂😑

یا مثلا میگن من صاحب شوهرمم بلاخره اونم ی عمر بزرگش کرده زحمتشو کشیده 

اگه زنداداش دار شم اینطوری باشه چی😂

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

وای دقیقن

ببین بخدا از عقده میاد همش

انقدر کمبود مجبت و توجه دارن

وقتی شوهر میکنن فکر میکنن برده اس باید اینارو بپرسته پیدا شده

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

همینا سی سال بعد در نقش مادرشوهر دیدنی هستن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیاقت ندارن کاش ی مادرشوهر داشتم شهورش میرسید که پسری. دارع

همش  خ ا بمالی دوماد نمیکرد

یا کاش خواهرشوهری داشتم حدقل ی ذره حس خاهری ب شوهرم داشت

خیلی دلم براش میسوزه خانواده درستی نذارع..

مشکل اینه اون پسر بعد از ازدواج از میمون بی ریخت تبدیل میشه به عزیز دل مادر و جیگر آبجی و این عجیبه .انگار مادر و خواهر میرن تو رقابت با زن و اون رو هوو خودشون می دونن و برای جذب پسر و برادرشون هر کاری می کنن .این بده .ولی در حالت عادی که خوبم هست پسرش دوست داشته باشه اگه پسرش دوست داشته باشه مطمعنا به زن پسرش هم احترام میزارع و دوسش داره

وای دقیقنببین بخدا از عقده میاد همشانقدر کمبود مجبت و توجه دارنوقتی شوهر میکنن فکر میکنن برده اس بای ...

البته برا بعضیا بخاطر نرسیدن ب بلوغ فکری و اخلاقیه

و دست خودشون نیس

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

کار با اینا ندارما ولی بعضی مادرشوهرا هم مریضن انگار. البته خودم مجردم

اره اینم هست

ولی خب اگر بلوغ فکری رسیده باشی میدونی ک بجای واکنش نشون دادن و بدتر کردن شرایط  رفتار درست داشته باشی

لیاقت ندارن کاش ی مادرشوهر داشتم شهورش میرسید که پسری. دارعهمش خ ا بمالی دوماد نمیکردیا کاش خواهرشو ...

ای بابا متاسفم

مشکل اینه اون پسر بعد از ازدواج از میمون بی ریخت تبدیل میشه به عزیز دل مادر و جیگر آبجی و این عجیبه ...

مگه طرفو قبل ازدواج رابطشونو دیدید با خانوادشون 

در کل وقتی بچه ازشون دور میشه عزیز تر میشه و همه ی مادرا همینن

مال ما که کلا پاچه گیرهکاش لااقل قربون صدقه میرفت دلمون نمیسوخت

ای بابا

مگه طرفو قبل ازدواج رابطشونو دیدید با خانوادشون در کل وقتی بچه ازشون دور میشه عزیز تر میشه و همه ی م ...

طرف خودم رو نمیگم ولی تو فامیل دیدم برای پسرش هیچ ارزش قائل‌ نبود فقط فحش و دل رنجوندن بعد ازدواجش مادره حسابی باهاش مهربون شد تا پسرش رو جذب کنه و هر بلایی بخواد سر عروس بیاره از بدجنسیش 

طرف خودم رو نمیگم ولی تو فامیل دیدم برای پسرش هیچ ارزش قائل‌ نبود فقط فحش و دل رنجوندن بعد ازدواجش م ...

در اینکه بعضیا مرض دارن شکی نیست

ولی خب بشخصه من خودم وقتی از خانواده دور میشم بیشتر عزیز تر میشم چون دلشون برام تنگ میشه😁