2777
2789
عنوان

محجبه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 70 پست
این میل و غریزه هیچ وقت سیری نداره؛ روز به روز پیشرفته تر و وسیع ترم میشه. اگه اینجور بود توی خارج ب ...

وای اره

بیشتر افراد تازه مسلمون شده خانم ها هستن مخصوصا در غرب

دلیل اکثرشون هم همین حجاب در اسلامه😍

میتونه این باشه ولی خب الان غرب رو که نگاه کنیم کسی حجاب نداره ایا خانم ها همشون از تجاوز وتعرض در ا ...

خوب یه پوشش نرمال هست اونجا که اگر از اون حد فراتر برن، مردها می‌فهمن ایشون داره جلب توجه می‌کنه. مثلا چاک سینه رو خیلی باز می‌ذارن یا دامن خیلی کوتاه می‌پوشند. تو فیلم ها که این جوره. اونجا هم پوشش متعارف و غیرمتعارف هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب یه پوشش نرمال هست اونجا که اگر از اون حد فراتر برن، مردها می‌فهمن ایشون داره جلب توجه می‌کنه. مث ...

دقیقا همه جا یک نوع پوشش خاص وجود داره وهمه کشور ها یک نوع پوشش رو دارن👌ولی اندازش متفاوته 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

محجبه هایی ک اومدین ببینید این روسری قشنگههه بخرم؟

اره قشنگه عزیزم

ایستش روی سر خوبه چون سادست با اکثر مدلهای مانتو ست میشه

قوارشم بزرگه پوشش کامل می کنه البته کن همیشه با چادر می پوشم

سلام عزیزم ممنونم که این تاپیک را گذاشتید ‌ بالاخره حجاب هم در نی نی سایت از  غفلت بدر اومد.

راستش من از حجاب داشتن خیلی لذت می برم.

چون به من احساس شخصیت میدهد.

من را از چشم های هرزه حفظ می کنه

سلام عزیزم ممنونم که این تاپیک را گذاشتید ‌ بالاخره حجاب هم در نی نی سایت از غفلت بدر اومد.راستش من ...

ممنون از نظرتون

اتفاقاً خیلی هم فرق دارد ، کی میگه فرق نداره

یه روز در حال عبور در خیابان خانمی را دیدم لباس چسب و زننده ای پوشیده بود و از سوپر بیرون اومد، بلافاصله پشت سرش فروشنده با عجله بیرون اومد و تا این خانم سوار ماشینش بشه با نگاهش حریصانه بدرقه اش کرد. من هرگز این رفتارها را نسبت به یک خانم محجبه ندیده ام 

به نظرم فلسفه اش اینه که خودتو به حراج نمیزاری برای مردم توکوچه زیبایی هات فقط برای همسر حلالت و محرم هاته  وحجاب کلا ارامش میده گفتی شرعیشو نگم ولی من معتقدم خدایی که مارو افریده به همه چیز ما اشناست و میدونه چی برامون خوبه چی بد واز مادرهم مهربونتره پس اگه عاقبت به خیری و بخوایم باید به حرفش گوش کنیم قطعا خیرو صلاحمونو میخواد وگرنه باما دشمنی نداره

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

به نظرم فلسفه اش اینه که خودتو به حراج نمیزاری برای مردم توکوچه زیبایی هات فقط برای همسر حلالت و محر ...

ممنونم از نظرتون 🙏

شاید این جوری باشه. نمی‌دونم.

بنظرم اصلأ اینجور نیست ، اونا هر روز بدتر از قبل میشن اصلأ هم سیر نمیشن ، چون این قوه شهوت وقتی تحریک میشه سیری بردار نیست که اگر راحتش بذاری تمام زندگی و عقل و .... همه چی تو تحت تاثیر می‌گذارد.