2777
2789
عنوان

محجبه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 70 پست

حجاب یعنی پوشش صرفا چادر نیست یعنی درست و به جا پوشیدن 

خیلیا میگن ما عرب نیستیم چادر بپوشید درصورتی که واژه چادر از زرتشت میاد یعنی زرتشتیا در اصل چادر می‌پوشیدند حالا بعد اسلام اونو به عنوان پوشش برتر انتخاب کرده 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منم یه سوالی داشتم.میخوام ببینم آیا با این ولنگاری و هرزه گی که در جامعه با تضعیف حجاب رو به ...

ان شالله که میشه بستگی به خانواده اش داره البته که به نظر من تربیت اصلی دست خداست ولی نقش مادر بسیار موثره وبعدشم دوستان

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

حجاب یعنی پوشش صرفا چادر نیست یعنی درست و به جا پوشیدن خیلیا میگن ما عرب نیستیم چادر بپوشید درصورتی ...

عربا که همین الانم چادر نمی پوشن اکثراً مانتوهای بلند و گشاد دارن با شال. مانتو عربی معروفه دیگه

به نظر من حجاب فقط ارمغان جوامع متدین نیست و چیزی نیست که تنها به واسطه اعتقادات رواج پیدا کرده باشه 

انسان ها با توجه به محیط زندگیشون یه پوششی رو اختراع کردن مثلا لباس عربی متناسب با آب و هوای گرمه‌ و لباس اسکیموها مناسب هوای قطبه‌ 

لباس ها نمادی از قومیت و جایگاه اجتماعیه شما با توجه لباس های محلی میتونی حدس بزنی اون شخص از چه قومیتی هستش و یا اینکه چه جایگاه اجتماعی داره 

جایی میخوندم که در گذشته چون پارچه در دسترس نبوده پس زنان ثروتمند برای فخر فروشی لباس ها با پارچه ها و حجاب بیشتری رو انتخاب میکردن و یا زنان برده اغلب پوشش کمتری داشتن که هم به دلیل فقر بود و هم برخی به عنوان روسپی بودن 

توی عصر معاصر به ما وسایل گرمایشی سرمایشی داریم پس نیاز کمتری به پوشش خاص داریم و از طرفی لباس ها با برند شناخته میشن نه پارچه های زیاد پس به این ترتیب پوشش خانوما وسیله ای برای بیان عقاید و ارزش هاست و نمیشه این رو ظلم دونست مگر اینکه به بهانه پوشش بخوان یک نگرش فکری و سیاسی رو تحمیل کنن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲