2777
2789
عنوان

محجبه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 70 پست
واقعا؟ خب اگر اینطوریه پس چرا خانم هامون حجاب رو دوست ندارن؟ البته هم همه رو نمیگم

نمی‌دونم. دوستی داشتم که خیلی آرایش می‌کرد و خوب راحت لباس می‌پوشید. یه ترم که با این بنده خدا شب ها می‌اومدم خونه هر شب یه داستان داشتیم. هر کی مزاحمش می‌شد یا بهش زل می‌زد این می‌پرید بهش، اون ها هم حیا نداشتن. کار به فحاشی و دعوا می‌کشید اما خوب این رویه رو ادامه می‌داد. 

سلام عزیزم 

من قبلا حجابم دلیل خاصی نداشت اما از وقتی ک متوجه شدم حجاب مهربونی خانم ها ب هم دیگس با لذت بیشتری چادر سرم میکنم، این ک من ب هم نوعم خیانت نمیکنم، من باعث نمیشم مردش حتی برای لحظه ای حواسش بهم پرت بشه،  منو باهاش مقایسه کنه ب من حس خوبی میده، من با حجابم ارامش خاطر رو ب زن های دیگه هدیه میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم. دوستی داشتم که خیلی آرایش می‌کرد و خوب راحت لباس می‌پوشید. یه ترم که با این بنده خدا شب ها ...

🥺حس میکنم اگر واقعا حجاب به بیان خوب و درست تبیین می شد کسی نبود که از حجاب بدش بیاد .. ولی حیف که درموردش درست گفته نمیشه😢بازم ممنون گلم که نظرتو گفتی راستش من فکر میکردم که مردای جامعه مون دیگه براشون باحجاب بی حجاب فرقی ندارن

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

یه بار تو میدون امام حسین یه خانمه مانتو تنگی تنش بود و باسن بزرگی داشت راه می‌رفت دو تا پسر هجده نوزده ساله از کنار ما رد می‌شدن ترک بودن. به ترکی گفتن گوته باخ گوته باخ. بعد افتادن پشت سرش راه رفتن و نگاه کردن. خندم گرفته بود!

سلام عزیزم من قبلا حجابم دلیل خاصی نداشت اما از وقتی ک متوجه شدم حجاب مهربونی خانم ها ب هم دیگس با ل ...

چقدر قشنگ واقعا همینه. و من به چشم دیدم که چه زندگی هایی تلخ شده بخاطر همین مقایسه ها.. حالا میدونم خیلی ها میان میگن اون مرده نگاه نکنه و نبینه؛ ولی متاسفانه تو جامعه ی ما کمتر کسی پیدا میشه به وظیفش عمل کنه؛ مگه خانوما به وظیفشون که درست پوشیدنه عمل میکنن که آقایون هم به وظیفشون عمل کنن.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سلام عزیزم من قبلا حجابم دلیل خاصی نداشت اما از وقتی ک متوجه شدم حجاب مهربونی خانم ها ب هم دیگس با ل ...

ممنون گلم که نظر دادی خیلی زیبا گفتید... یکی از جوابایی هم که من بهش رسیدم درمورد فلسفه حجاب همین بود که خداوند چون جنس مرد وزن رو طوری آفریده که بهم کشش دارند که البته این کشش خیلی خوبه وروی روابط زوجین اثر میزاره وخداوند چون میخواسته این کشش بین زن ومرد باقی بمونه یعنی هر مردی فکر کنهکه زنش زیبا ترین وبهترین زن دنیاست برای همین حجاب رو قرار داده البته اول گفته مردا نگاه نکنن بعد گفته خانم ها بپوشونند که این بیشتر به نفع زنه تا جامعه یک جامعه آرامی باشه وهیچ تنش و استرسی برای زن در فعالیت اجتماعیش نباشه 

یه بار بی حجاب برو بیرون ببین چه خبره

😬😬 من چون از اول با حجاب بودم درک نکردم چون یکی بهم گفت اگر همه بی حجاب باشن مردا سیر میشن دیگه مردی به زنی نگاه نمیکنه واسه همین ذهنم مشغول شد

چه جالب ممنون که نظر دادی از اینکه گفتم غیر شرعی باشه راستش به خاطر اینه که ذهن خودم مشغوله که ایا ب ...

ب نظرم زمانی ب کسی ظلم میشه ک حقشو ازش بگیرن

. حجاب حق زنه 

دقت کردید بیشتر مدافعین بی حجابی اقایونن!! ب نظرتون چرا؟! چون بدون ذره ای هزینه کردن و مسئولیت قبول کردن میتونن از زن بی حجاب بهره ببرن

🥺حس میکنم اگر واقعا حجاب به بیان خوب و درست تبیین می شد کسی نبود که از حجاب بدش بیاد .. ولی حیف که ...

گلم شاید دیگه متلک نگن؛ ولی انقدر خیانت و سردی عاطفی و..‌ زیاد شده فکر میکنی مال چیه؟ مال همین از بین رفتن حریماست. از مرحله ی متلک گذر کردیم به مرحله ی دیگه رسیدیم. قدیم ترا خیلی زندگیا پردوام و شیرین بود

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
یه بار تو میدون امام حسین یه خانمه مانتو تنگی تنش بود و باسن بزرگی داشت راه می‌رفت دو تا پسر هجده نو ...

چقدر‌ بد🥺🥺چقدر دلم برای اون خانم سوخت

😬😬 من چون از اول با حجاب بودم درک نکردم چون یکی بهم گفت اگر همه بی حجاب باشن مردا سیر میشن دیگه مر ...

این میل و غریزه هیچ وقت سیری نداره؛ روز به روز پیشرفته تر و وسیع ترم میشه. اگه اینجور بود توی خارج بااااید آمار تجاوز و خیانت؛ انواع انحرافات جن‌سی صفر میشد. ولی اینطوری نیست. آمارشم کم نیست بخدا.

اونا دارن متوجه میشن که راهشون اشتباهه و نتیجش نابودی بنیان خانواده س اما ما داریم راه رفته ی اونا رو دوباره میریم

شاید این جوری باشه. نمی‌دونم.

میتونه این باشه ولی خب الان غرب رو که نگاه کنیم کسی حجاب نداره ایا خانم ها همشون از تجاوز وتعرض در امان هستند؟ علاوه بر اون وقتی نسبت به یک چیزی انسان تمایل نداشته باشه میره سراغ بالاترش یکی از دلایلی که غرب به همجنس گرایی رو اورده ویا ارتباط جنسی با حیوانات رو باب کرده میتونه به این علت باشه پس عملا سیری در کار نیست