من دخترم ۲سالو نیمه بردم خانه بازی هرچی گفتم بیابریم خونه نیومد منم الکی گفتم من رفتم خدافظ گفت برو بعد قایم شده بودم یجا دیدم داد زد مامانی برو دیگه خدافظ🤣🤣همه خندشون گرفت بچه دوممه ولی اولیه بشدت وابستم بود تا بره پیش دبستانی پدرمنو دراورد
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
ممنونم گلم...بنظرتون میزارن هر روز بشینم تو سالن تا یکی دوساعت ک تموم میشه تایمش...واقعا نمیتونم اصل ...
فداتشم گلم البته که میزارن ولی نظر منو میخای بچه باید عادت کنه تا رابطش با بقیه قوی بشه و ضعیف بار نیاد من اگه بودم میزاشتم روی پای خودش وایسه ولی چون فعلا مهد عه مشکلی نداره عزیزم ❤ منظورم اینه چون بچه ها پدر مادرشون میبینن که بیرون وایساده همش عجله میکنن نگران نباش قشنگم
🗿غمگینت می کنند این مردمان عجیب، این مردمان به ظاهر نجیب
خدا حفظشون کنه بچه هاتو....بچه ی من هم خیلی خیلی وابسته اس هم احساساتی وعاطفی....همش میگم نکنه نتونه ...
خب اینا ممکنه باشه ولی یادمیگیره از پس خودش برمیاد نگران نباش بچه های الان زرنگن میتونن از خودشون دفاع کنن یا باکسی دوست بشن اصلا نترس استرست روهم بهش منتقل نکن خداحفظش کنه واست من برا پسرم ک الان کلاس اوله دقیقا مثل شمابودم وبچم استرسی و وابسته باراومد حتی الانم هست و کاملا پشیمونم ک چرا از ۳و ۴سالگیش نبردمش پیش بچه ها دیگه حالا روزای اوله طوری نیست بشینید اونجا ولی از روزها دیگه بگید بمون تومهد من میام سراغت که یادبگیره باید ساعاتی ازشما دورباشه و کم کم براش عادی میشه
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید