2777
2789
ممنونم عزیزم..حرفاتون کاملا درسته ولی چون تا حالا تو اجتماع کم بوده و همیشه با خودم بوده خیلی سختمه ...

قشنگم خودش نظرش چیه؟ یعنی گریه میکنه یا نه  زیبام اگه از نظر امنیتی و و... اینجور چیزا میگی که اصلا نگران نباش  اگه هم گریه و بی قراری میکنه از کلاس اول و دوم به بعد که بره کاملا درست میشه خیالت راحت  استرسم نداشته باش مامان مهربون❤

🗿غمگینت می کنند این مردمان عجیب، این مردمان به ظاهر نجیب

خب اینا ممکنه باشه ولی یادمیگیره از پس خودش برمیاد نگران نباش بچه های الان زرنگن میتونن از خودشون دف ...

فداتشم عزیزم ان شاءالله خدا بچه های خودتو حفظ کنه و ۱۲۰ سال سایت بالا سرشون..خیلی آرومم کردین با حرفاتون..🥰😘.اصلا میخاستم گریه کنم اینقد نگران بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگم خودش نظرش چیه؟ یعنی گریه میکنه یا نه زیبام اگه از نظر امنیتی و و... اینجور چیزا میگی که اصلا ...

نه خودش کاملا راحته دوس داره اصلا ب اسرار خودش آوردمش..اصلانم  گریه نمیکنه الان رفتم از مربیش پرسیدم  میگه کاملا اوکیه خیلی خوبه دار خوراکیشو میخوره الان.....ولی من باز نگرانم آره از نظر امنیتیو اینکه نتونه زیاد خوب ارتباط بگیره با بچه ها یا اذیتش کنن اینا...میترسم

نه خودش کاملا راحته دوس داره اصلا ب اسرار خودش آوردمش..اصلانم گریه نمیکنه الان رفتم از مربیش پرسیدم ...

اهان خب اگه اینجوریه که خیلییی عالیه نترس  بلاخره شاید اونم شاید یک بارو ی دعوا کوچیکی تو مدرسه  یا مهد پیش بیاد ولی  میتونن از پس خودشون بر بیان و بلند شن بعدشم وقتی مربی هست چرا دعوا کنن قشنگم؟ نترس گلم امروز روزه جشنو شادیه خوش میگذره بهشون

🗿غمگینت می کنند این مردمان عجیب، این مردمان به ظاهر نجیب

فداتشم عزیزم ان شاءالله خدا بچه های خودتو حفظ کنه و ۱۲۰ سال سایت بالا سرشون..خیلی آرومم کردین با حرف ...

قربونت برم نه بابا گریه براچی خداروشکر بچت صحیح سالمه میره پیش دوستاش تومهد و بسلامت برمیگرده

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید