2777
2789
عنوان

چجوری سقط کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اورژانسی دو هفته دیگه پریود میشی ولی چیزی که واسه من خیلی جواب داد لاته زردچوبه بود منم بی احتیاطی کردم و اورژانسی خوردم ولی استرس امونمو بریده بود هر چیم‌میخوردم فقط درد خفیف میگرفتم ولی با اینی که گفتم دو ساعت بعدش پریود شدم 

بعد اورژانسی دو هفته دیگه پریود میشی ولی چیزی که واسه من خیلی جواب داد لاته زردچوبه بود منم بی احتیا ...

لاتع زردچوبه چیه گلی

من همیشه با قرص شش هفت روز بعد پریود شدم

الان هفت روز شده هیچ غلائمی ندارم

حتی پریودمم باید سه روز دیگع باش 

نمیشی بابا عقل خودت دوروز بعد پریودی کدوم تخمک هست ک بشه بچع؟ بعد فکر کردی انقدر باردارشدن راحته اون ...

من با یه بار رابطه اونم یه روز بعد از تموم شدن پریود حامله شدم نمیشه اینقد مطمئن بود ولی اسی با این مقدار دارو محاله باردار باشه 

نمیشی  بابا آین همه قرص  خوردی قرصا زره پوش حمل کردن ب اون اسپرم بیچاره له ولوردش کردن پ ن پ شما ک شرایط نداری چرامیدی عزیزم 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕