2777
2789
عنوان

چجوری سقط کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7603 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دو روز بعد اینکه پریودم تموم شد رابطه داشتیم قبل تخمک گذاری هنوز به تایم پریود بعدی نرسیدم

اوووو خب پس استرس برا وی داری، هنوز که عقب ننداختی

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
مگه مجازش ۲تا نیس؟اخه من ندیدم قبل رابطه ام اورژانسی بخوری!!

منم ندیدم

چرا اگر 0.75 باشه دوتا باید بخوری یکی بعد رابطه یکی دوازده ساعت بعد

اگر 1.5 باشه همون یکدونع میخوری تموم

لاتع زردچوبه چیه گلیمن همیشه با قرص شش هفت روز بعد پریود شدمالان هفت روز شده هیچ غلائمی ندارمحتی پری ...

زردچوبه فلفل سیاه دارچین و زنجبیل رو با شیر مخلوط میکنی یه قل بزنه بعد با عسل یا نبات شیرین میکنی میخوری ولی از جایی که من خیلی میترسیدم رفتم توش سیاهدانه‌و‌زعفرونم‌ریختم‌خوردم‌ خوشمزس

دو تا قبل رابطه خوردم حدود نیم ساعت قبلش . 14 ساعت بعدش هم دو تادیگه خوردم فرداش هم 12 ساعت بعدش 2 ...

با ک ا ن د و م آشنایی ندارید؟

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
دو تا قبل رابطه خوردم حدود نیم ساعت قبلش . 14 ساعت بعدش هم دو تادیگه خوردم فرداش هم 12 ساعت بعدش 2 ...

چرا چندین تا قرص همزمان مصرف کردی دیوونه

اینجوری که احتمال بارداری ات میره بالا 

ذات اون قرصا اینه که کم مصرف بشه تا اثر کنه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen