2777
2789
عنوان

چجوری سقط کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 129 پست
دو تا قبل رابطه خوردم حدود نیم ساعت قبلش . 14 ساعت بعدش هم دو تادیگه خوردم فرداش هم 12 ساعت بعدش 2 ...

اشتباه خوردی عزیزم با همون دوتا قبل از ۷۲ ساعت بعد از رابطه جلوگیری میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه قرص خوردی؟؟؟

اونم اورژانسی

برو خداتو شکر کن رحمت چیزی نشده باشه😐😐

یک ورق ک دوتا داره کافی بود

یکی بعد رابطه یکی دوازده ساعت بعد

حتی یکدونشم بخوری جواب میده

خواهشاً دیگع رابطه نداشته باش تو ک بلد نیستی روششو

رابطه ای که قانونی نیست و همون طور که میگید اگه باردار بشید خانواده حمایت نمیکنن،یک درصد احتمال بارداری هم که باشه،خطرناکه

این همه دارو جز اسیب دیدن روان و  بدنتون چه نتیجه ای داره؟ سقط رو انقدر عادی سازی نکنید وقتی میدونید شرایط بارداری ندارید،پیشگیری کنید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

این قرص حجم زیادی هورمون وارد بدنتون میکنه والا ادم باردار بشه خیلی بهتره تا این قرصارو بخوره

تازه مصرف قرص اورژانسی فقط دوبار در سال مجازه

شما دو دوزش رو تو یه روز خوردی چرا اخه

نمیشی بابا عقل خودت دوروز بعد پریودی کدوم تخمک هست ک بشه بچع؟ بعد فکر کردی انقدر باردارشدن راحته اونم اولین اقدام؟ اینهمه هم ک قرص خوردی هیچی نمیشه ولکنا استرس الکی

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐