2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم خیلی پره یه هفته اس زندگیم فلج شده فوبیای زیادی به زلزله دارم اصلا فکر نمیکردم اینقدر ضعیف باشم ای خدا کی این کابوس تموم میشه داغون شدم

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من دلم خیلی پره یه هفته اس زندگیم فلج شده فوبیای زیادی به زلزله دارم اصلا فکر نمیکردم اینقدر ضعیف با ...

منم کمابیش مثل خودتم فکرشم نمیکردم زلزله انقد روزندگیم تاثیر بزاره همه فکرام درنهایت به خودش ختم میشه.البته از دیروز رفتیم خونه خواهرم تازه برگشتیم خونه خودم،دیشب حالم خیلی بهتربود کنارمادر و خواهرام اما الان دوباره فکرم مشغوله

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

منم از غصه هام بگم؟!

حقیقتش مشکل زیاده ولی نباید اینقد منفی رو منفی بیاریم.

خیلی ها الان مشکلات خیلی بزرگتری دارن و دوست دارن بتونن لحظه ای بیرون از بیمارستان زندگی کنن... آواره های هم وطن ک دلشون فقط یه خونه ی گرم میخواد و دلشون میخواد مثل قبل خانوادشون جمع باشن.

خیلی ها مثل پسر همسایه ی کوچولوی من ک فقط هفت سالشه زیر دستگاه دیالیز ان.

یا شیمی درمانی.

بیاید بخاطر ادمای دور و برمون و سلامتیمون خدا رو شکر کنیم و از خدا بخوایم دلمون را شاد کنه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
منم کمابیش مثل خودتم فکرشم نمیکردم زلزله انقد روزندگیم تاثیر بزاره همه فکرام درنهایت به خودش ختم میش ...

من که داغون شدم هرچی به خودم دلداری میدم باز همونطوریم دیروز نشستم گریه کردم فکر و ذکرم شده زلزله با هر صدایی میپرم یه هفته اس خنده روی لبم نیومده فقط چشمم به بچه هامه که کجان تا اگه زلزله شد پناه بگیریمتوی خونه خودم حس امنیت ندارم

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من دلم خیلی پره یه هفته اس زندگیم فلج شده فوبیای زیادی به زلزله دارم اصلا فکر نمیکردم اینقدر ضعیف با ...

بیخیال دختر

زندگیو فلج کنیم فقط واسه یکم قر و اطوار زمین؟

اروم باش عزیزم خودتو اذیت نکن

ارامش خیلی مهمه میدونم سخته ولی بهش فک نکن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍