2777
2789
عنوان

كي دلش پره امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم خیلی پره یه هفته اس زندگیم فلج شده فوبیای زیادی به زلزله دارم اصلا فکر نمیکردم اینقدر ضعیف با ...

دقیقا منم همینطور؛ همش از همه میپرسم شما هم میترسید؟ فکر میکنم خطرش فقط واسه منه و فقط من ضعیفم؛ منم فکر نمیکردم انقددددر ضعیف باشم؛ اصلا دیگه هیچب خوشحالم نمیکنه؛ فکر میکنم همه چی تموم شده؛ هیچ انگیزه ای ندارم 😭😭😭😭😭😭😭

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

منم دلم گرفته 

پسرم سه سالشه امروز بازم به باباش گفت منو ببر محل کارت 

همسرم بغضش گرفت بهم نگاه کرد 

دلم سوخت آخه بیکاره

ولی خداشکر سالمیم 

چی بگم

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

من که هر شب دلم پر از غصه غم من خیلی بزرگه فکر نکنم غم هیچکی اندازه من باشه

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

منم دو روزه  دلم گرفته بعد 10 سال انتظار کشیدن باردار شدم دکتر میگه هفته 7 رفتم سونو فقط ساک حاملگی تشکیل شده البته دکتر گفت تا دوهفته وقت داری ولی خیلی نگرانم لطفا اگه این تایپیک و میخونید برام دعا کنید و یه صلوات بفرستید که جنین و قلبش تشکیل بشه

منم دو روزه  دلم گرفته بعد 10 سال انتظار کشیدن باردار شدم دکتر میگه هفته 7 رفتم سونو فقط ساک حا ...

فرستادم عزیرم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
ممنون عزیزم منم برات یه صلوات و حمد خوندم که مشکلت حل بشه

ممنون مهربونم خیلی متشکرم