2777
2789
عنوان

گاز اشپز خونمون ترکیدددد

257 بازدید | 23 پست

خانما الان چجوری روی صفحه گاز رو تعویض کنیم شیشه هاش کلا ریختن خودشم خیلی گرونه و دوسش دارم نمیخوام عوضش کنم کجا ببریم درستش میکنن

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

به نمایندگیش زنگ بزن اگه گارانتی داشته باشه و شامل شیش ام بشه عوض میکنن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نمایندگیش زنگ بزن اگه گارانتی داشته باشه و شامل شیش ام بشه عوض میکنن

نه فقط شامل مشکلات فنی داره شیشه نداره😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

جدیدن چرا گاز شیشه ای ها میشکنن😵‍💫شیشه ای نگیرید والا خطرنناکه خب🥲

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اصلا چطور گاز ترکید اجاق مهم نیست فدای سرتون خودتون چیزیتون نشده خدارو شکر یکی عین همون رو انشالله ل ...

نمیدونم یه لحظه پذیرایی بودم دیدم صدای ترکیدن امد همه جارو گشتم دیدم کلا همه جا شیشه س 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیشه که گارانتی نمیکنن ولی زنگ بزن نمایندگی میان نصب میکنن من این تجربه دو بار تجربه کردم

اخه روی کارت ضمانت نامه شماره نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا چطور گاز ترکید اجاق مهم نیست فدای سرتون خودتون چیزیتون نشده خدارو شکر یکی عین همون رو انشالله ل ...

نه اونطوری نمبترکه که  چطور لیوان گرم و سرد شدنی میشکنه ابنم اونطوری ولی یکم شدیدتر

نه فقط شامل مشکلات فنی داره شیشه نداره😢

خب پس باید با هزینه خودت درست کنی

مارکش چیه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

مارکشو میگی

ادرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40