2777
2789
عنوان

پیام های مشکوک همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 107 پست
دقیقا مشکلم همینه ک چجوری

اول از همه بیخیااااال باش حداقل خودتو بیخیال نشون بده تا خیالش راحت شه که تو بهش شک نداری و نمیخوای گوشیشو چک کنی. وقتایی که خوابه یا نیست برو سر گوشیش و چکش کن. تو فیسبوک فالوش کن. شماره هایی که بهشون مشکوکی یادداشت کن و تو گوشیت سیو کن و بعدا از یه خط دیگه که ناشناس باشه زنگ بزن ببین کی پشت تلفنه اگه آقا بود که هیچ اگه خانوم بود تعقیبش کن وقتی کاملا مطمین شدی به خانواده همسرت بگو. من جات بودم شمارشو سیو میکردم و میرفتم عکسای تلگرامشو میدیدم.  

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
عزیزم فقط به شناختی که ازش داری فکر کن .شاید واقعا موردی نباشه نگران نشو 

امیدوارم اینطور باشه ک میگین.دعا کنید واسم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلکرامشو راحت میتونی هک کنی من تلکرام شوهرمو هک کردم نه اینکه بهش شک داشته باشما اصلا اما اینجوری خ ...

چجوری هک کردی؟ منم میخوام بدونم چه پیامایی براش میاد..

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
به هرحال ادم باید همیشه حواسشو جمع کنه کلا زیاد به مردا اعتمادی نیس  ادمای مثل شما که انقدر خو ...

خوش خیال؟!

من به خاطر خیانت از همسرم جدا شدم!!!!

چون گفتی سه ساله چیزی ازش ندیدی گفتم ذهنیتتو خراب نکن وگرنه که بفرما مثل خوره بیفت به جون خودت و اون بنده خدا

هدفمم کمک بود نه خوش خیالی

ازش پرسیدی که اون کی بود بهت اس داد؟؟؟؟؟ چی گفت؟؟؟

آزه گفت نمیشناسم بعدش بیرون بودیم گفت بریم خونه اس میدم چون پشت فرمون بود اومدیم اس هم داد ولی من ندیدم جوابشو نشونم داد ک نوشته بود هیچی شب بخیر دیگه جوابی بهش نداد

شمارشو داشته باشه آمارشو درآر که چند سالشه محل زندگیش کجاس احتمالا قبلا آشنا بودن باهم ولی فقط حواس ...

اصلا دوست دختر نداشته مطمعنم ولی خوش قیافه ست همسرم خواستگار تو آشنا و فامیل داشته😢😢

تلکرامشو راحت میتونی هک کنی من تلکرام شوهرمو هک کردم نه اینکه بهش شک داشته باشما اصلا اما اینجوری خ ...

سعی میکنم این کارو کنم.آخه گوشیمو چک میکنه نه همیشه ولی بعضی وقتا مث خودم ک گوشیشو میبینم اونم میبینه

شمارشو داشته باشه آمارشو درآر که چند سالشه محل زندگیش کجاس احتمالا قبلا آشنا بودن باهم ولی فقط حواس ...

راست میگه این خیلی راه خوبیه زودم خیالت راحت میشه  شمارشو بردار بزن ببین تلکرام داره اسمش تو تل میاد دیگه

یا با یه شماره دیگه بزنگ حرف نزن ببین کیه

اول از همه بیخیااااال باش حداقل خودتو بیخیال نشون بده تا خیالش راحت شه که تو بهش شک نداری و نمیخوای ...

این کارو کردم واسه شماره دیشب دیگه هم ب روش نیاوردم اولین شماره مشکوک بود ک تلگرامش عکس نداشت

اصلا دوست دختر نداشته مطمعنم ولی خوش قیافه ست همسرم خواستگار تو آشنا و فامیل داشته😢😢

ایشالا چیزی نیست ولی حواست شش دانگ باشه چون کاملا مشکوکه خیلی رک به شوهرت بگو گوشیتو بده تند تند چک کن که بفهمه حواست هست اگرم چیزی باشه یا تموم میشه یا لو میره پیشت

تا نامزدی حواست باشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
من دلم نمیخواد بهش مشکوک باشم ولی چیکار کنم دست خودم نیست بخاطر مسافر کشی هم یه مدت حس میکنم خیلی ف ...

منم دلم نمیخواد حتی فکرشو کنم

خوش خیال؟! من به خاطر خیانت از همسرم جدا شدم!!!! چون گفتی سه ساله چیزی ازش ندیدی گفتم ذهنیتتو خراب ...

آره واقعا ندیدم اصلا هم گوشیش ن زنگ میخوره نه اس میاد فقط خونوادش.اونا هم پشت منن.جرات نداره اسم دختری غیر از من. بیاره