2777
2789
عنوان

پیام های مشکوک همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازخودش راست وحسینی سوال کن کیه اگه نگفت وحاشاکرد دیگه تجسس نکن که فقط اعصاب خودت میریزه به هم فقط خانوومی کن دلبری کن اگرم چیزی باشه عمرش کوتاهه سریع میادطرف خودت وازگوشی دل میکنه مردازن فوضول وشکاک دوست ندارن اصلا

راستی خیلی جدی تو روش نگو کیه و اینا خودت سیاست داشته باش زیرکانه بفهم ..من یه بار گوشیو ازم گرفت او ...

پرسیدم گفت نمیشناسم بهش اس میدم اس داد ولی نفهمیدم چی نوشت جوابشو نشونم داد بدبختانه شمارشو حفظ کردم زدم تو گوشیم دختر بود هم اسم خودم😢😢😢

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
تلگرامشو همیشه میبینم بی خبر ولی خبری نی

۱۰۰% مشکوکه

احتمال زیاد یه خانمه که قبلا باهاش بوده یا شایدم مشکل خانوادگی باشه مثلا برادری خواهری چیزی باشه که میخواد شما متوجه نشید 

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
بابا این بنده خدا ورشکست شده دنبال کاره اعصابش خورده شما دیکه سر یه چیز کوجیک نه خودتو اذیت کن نه به ...

به هرحال ادم باید همیشه حواسشو جمع کنه کلا زیاد به مردا اعتمادی نیس 

ادمای مثل شما که انقدر خوش خیالن هیچوقت متوجه نمیشن

شک کن و سعی کن بفهمی چه خبره اما تا مطمعن نشدی اصلا بروز نده چون اگه چیزی نباشه و الکی بهش تهمت زده ...

اوهوم ممنون از راهنماییت

بهر حال يه چيزي رو پنهان ميكنه بايد بفهمي  ولي نامحسوس گير بدي حواسشو جمع ميكنه نميتوني ب ...

دقیقا درسته سعی میکنم مرسی از کمکت

من حالا تو كتم نميره اعتماد كنم هميشه يه درصدم شده ميذارم واسه شك صد در صد اعتماد نميشه داشت 

آخه تو سه سال هیچ موردی ازش ندیدم

به هرحال ادم باید همیشه حواسشو جمع کنه کلا زیاد به مردا اعتمادی نیس  ادمای مثل شما که انقدر خو ...

نمیدونم والا.باید هواسمو جمع کنم

پرسیدم گفت نمیشناسم بهش اس میدم اس داد ولی نفهمیدم چی نوشت جوابشو نشونم داد بدبختانه شمارشو حفظ کردم ...

شمارشو داشته باشه

آمارشو درآر که چند سالشه محل زندگیش کجاس احتمالا قبلا آشنا بودن باهم ولی فقط حواست باشه زیاد نگران نباش

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
منم جدیدا اینجوری شدم همش هم خواب های بد خیانت میبینم 😢

من از اول بهش گفتم خیانتو نمیبخشم اگه خیانت کردی بیا جنازمو زیریکی از پل هایی ک باهم خاطره داریم پیدا کن