2777
2789

بچها من نامزدم رزیدنته و کل خانوادش پزشکن!  پدر مادرش عروسشون ک جاری من میشه و برادر شوهرم همشون پزشکن و وضع همشون خوبه 

خانواده ی ما معمولی من بابام مهندسه مامانم خانه دار خودم لیسانس روانشناسی دارم ولی بیکاره ام و میخوام کنکور مجدد بدم خواهرمم پرستاره 

لطفا نظراتتونو با دقت و کامل و جامع توضیح بدید چون روی تصمیمم برای بهم زدن رابطه یا موندن توی رابطه و ادامه دادن قراره تاثیر بزاره

نامزد منظورت رل هست یا نامزد کردین حلقه آوردن برات؟

چون تو نینی سایت هرکی منظورش از نامزد ی چیزه

به هرحال پایدار و خوشبخت باشی 🌹

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر تفاوت فرهنگی (منظورم دیدگاه و ذهن و فکر و اینا هست) ندارید مشکلی نیست. من به تفاوت اقتصادی اعتقادی ندارم اما اگر این تفاوت اقتصادی روی ذهن و طرف فکر اثر نذاشته باشه 

اگر به لحاظ فکر و دیدگاه و... شبیه همدیگه هستید باهاش ازدواج کن و نگران نباش که اونا پزشکن و فلان و بهمان. 

اگر هم پس‌فردا میخوان پزشک بودنشون رو بکنن توو چشمت که ینی تفاوت سطح فکر دارید 

مؤثره. 

ولی میزان این تاثیر به شخصیت خانواده عروس و داماد هم تاثیر داره .

اگر رویایی فکر کنیم اونها هیچوقت قرار نیست شما و خانواده‌ شما رو در معرض مقایسه قرار بدن و شما هم قرار عضو دوست داشتنی خانواده شون باشین

ولی دیدگاه واقع بینانه و از نظر من اینه که ممکنه مشکل به وجود بیاد.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

بچها من چطور بهم بزنم ؟؟؟

من یک بار به خانوادم گفتم خانوادم قهر کردن باهام!

میخوام این سری مستقیم به نامزدم بگم چطور بهش بگم 

درحالی ک صبح داشتیم لباس و اهنگ برا مرساممون انتخاب مبکردیم شب چطور قانعش کنم؟؟ 

چطور صحبت کنم ک فک نکنه من ازش سو استفاده کردم؟ 

برام یک دستبند خریده اونو پس بدم؟؟

میشه لطف کنی تاپیک قبلیمو بخونی کامل توضیح دادم

بله خوندم

به نظرم ی مدت خوب و درست حسابی بدون دخالت و نظر خواستن از دیگران بشین فکر کن چون بحث ی عمر زندگیه

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

برید مشاوره قبل از ازدواج اینجا ما اشراف کامل به موضوع و شخصیت و خواسته های هر دو طرف نداریم ، مشاوره قبل از ازدواج خیلی خیلی واجبه شما که خودت روانشناسی خوندی باید بهتر بدونی