2777
2789

خسته نباشی ترم یکی اینطوری 😂
دو ترم مشروط شی حسش میاد منم همین جوری بودم ترم یک

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی ترم یکی اینطوری 😂دو ترم مشروط شی حسش میاد منم همین جوری بودم ترم یک

تا الان ۱ونیم واحد افتادم بقیشون همه خوب بود اما فردا زبانو صد در صد میوفتم واسه سه تای هفته بعد ناه ندارم 

تا الان ۱ونیم واحد افتادم بقیشون همه خوب بود اما فردا زبانو صد در صد میوفتم واسه سه تای هفته بعد ناه ...

مگه امتحاناتون تموم نشده ؟؟

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
حالا ترم یکی😂 من درس نمیخونم برای امتحانم صب امتحان میخونم سر کلاسم کلا گوشم چون خیلی دوس دارم رشتم ...

من گوش ندادم اصلا نمراتم تا الان خوب بود بجز یکیش زبانمم بده میوفتم بنظرت اشکالی داره یه درس سه واحدی میوفتم 😭

نه تا ۱۷ ام هستن ۵ تاش موندن💔

فک کنم دولتیی باو ما 15 ام ترم جدید شروع میشهه 😂😂

فک کنم دولتیی باو ما 15 ام ترم جدید شروع میشهه 😂😂

اره دولتیم ما باورت میشه ۱۳ ام ترم‌جدیدمونه ۱۷ ام اخرین امتحانمون اموزش با کلی التماس قبول کرد ما ۲۷ شروع کنیم واقعا ترمکیه بدبختی بودیم رشتمم پرستاریه گوووه بزنن تو تموم دانشگاه های علوم پزشکی خیلی سخت میگیرن خیلی یه اپسیلونم کمک نمیکنن اینکه به درس ۳ واحدی میوفتم بده؟ عمومیه زبان پیش یک 🥲😭

اره دولتیم ما باورت میشه ۱۳ ام ترم‌جدیدمونه ۱۷ ام اخرین امتحانمون اموزش با کلی التماس قبول کرد ما ۲۷ ...

😂😂😂 غر زدنت عالیه
باو من ترم یک ریاضی پیش زبان پیش افتادم چیزی نیس

😂😂😂 غر زدنت عالیه باو من ترم یک ریاضی پیش زبان پیش افتادم چیزی نیس

معدلت چن شد ؟ من با اعتماد بنفس کاذب پیش دو هم واسه ترم‌دو برداشتم اما واگذارش کردم به حذفو اضافه سوسکی حذفش کنم 

خب بخون دیگ بد بودنش اونجاس ک دوباره باید پاس کنی

نه پاس کردن دوبارش اشکالی نداره یکم تابستون زبان میخونم پاس بشه بدیش اینه پیش یک پیش دو زبان عمومی و زبان تخصصی 💔