2777
2789
عنوان

لاغرا بیاید

74 بازدید | 4 پست

فامیل های من معتقدن دختر لاغر خوب نی گوشتی خوبه همیشه هم خاله هام میگن تو فردا چشکلی مخای بچه دار شی 😐 یا گوشت نداری شوهرت چجوری بعلت می‌کنه 🙄 به شما چیزی نمی‌گن؟!

تا دلت بخواد😂😂

ولی چه کنم دست خودم نیس که هرچی میخورم بازم لاغرم البته اسکینی نیستم خیلی ولی فامیل که میدونی چطوره دنبال اینه فقط یه ایراد بذاره روت🤣🤣

ولشون کن بابا مهم خودتی

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دلت بخواد😂😂ولی چه کنم دست خودم نیس که هرچی میخورم بازم لاغرم البته اسکینی نیستم خیلی ولی فامیل ...

بعضیا که نشستن فقط رصدمیکنن آناتومی بدن ها رو.. کی میخوان رهاشن از خوددرگیری خدامیدونه..

هرگِردی،گردونیس...

بعضیا که نشستن فقط رصدمیکنن آناتومی بدن ها رو.. کی میخوان رهاشن از خوددرگیری خدامیدونه..

دقیقا نه تنها اناتومی بدن بلکه کل زندگی

کاش یکی بگه یه دقه سرتو بیار بیرون یه هوایی بخوری

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛