2777
2789
عنوان

بنظرتون به مستاجرمون پیام بدم

164 بازدید | 28 پست

ما چند روزه ماشینمون خراب شده ممکنه دوهفته دیگم درست نشه پیش مکانیکه..مستاجر دوتا ماشین دارن.الان چندروزه هردو ماشینو میارن تو بدون اینکه اطلاع بدن یا اجازه گرفته باشند.امروز یکی از ماشینارو برده بودن بیرون یه عالمه گل خشک ریخته بود از ماشین.پارکینگم ابدا نمیشورن.ماشینا هم ۲۴ساعت تو پارکینگه.الان به سرم زده با گوشی شوهرم به مرده پیام بدم.شوهرم میگه زشته تو ندیدبدیدی 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت راست میگه شاید شما مالک باشی ولی اونم پول داده تا یک سال مالک مثل تو 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
شوهرت راست میگه شاید شما مالک باشی ولی اونم پول داده تا یک سال مالک مثل تو

خب اجازه داده شده فقط یه ماشین بیاره تو.تازه نظافتم نمیکنن اصلا

ولی این تاپیک باز بهم ثابت کرد قضیه برعکس خدا اندازه دل کسی بهش نمیبخشه نمیدونم قضیه چیه:/

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
خب اجازه داده شده فقط یه ماشین بیاره تو.تازه نظافتم نمیکنن اصلا

الان جای خالی ماشین به درد شما میخوره؟ 

بعد دیدینشون بگو عزیزم زحمتی نبود اشغال هایی که اینجا ریختید یک جارو بزنید 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ولی این تاپیک باز بهم ثابت کرد قضیه برعکس خدا اندازه دل کسی بهش نمیبخشه نمیدونم قضیه چیه:/

بنظزت وظیفه ندارن پارکینگ و بشورن؟یا اگه قصد داشت ماشین دوم رو بیاره داخل نباید اجازه میکرفت؟

بنظزت وظیفه ندارن پارکینگ و بشورن؟یا اگه قصد داشت ماشین دوم رو بیاره داخل نباید اجازه میکرفت؟

با قضیه نظافت کار ندارم اگه آپارتمان نظافتچی میاد تمیز میکنه ولی خونه هست شریک هستین باهم دیگه باید مشارکتی تمیز شه ولی دیگه جای خالی ماشین رو میخواین چی کار